Grupul Studio Moderna, cea mai mare companie de marketing direct din Europa Centrala si de Es

Grupul Studio Moderna, cea mai mare companie de marketing direct din Europa Centrala si de Est, a deschis un nou magazin in Bucuresti, fiind al 7-lea magazin propriu din Romania. Noul magazin are o suprafata de 90m2 si se afla situat in AFI Palace Cotroceni.

“Ne-am dorit sa trecem dincolo de sticla ecranului TV, pentru a fi si mai aproape de consumatori, oferindu-le produse de calitate din gama Dormeo, Kosmodisk si  Top-Shop: electrocasnice mici, produse pentru fitness si intretinere corporala, sanatate si infrumusetare, saltele, perne, pilote si accesorii de baie”, a declarat Angela Biletcaia, Managing Director al Studio Moderna Romania.

“In aceste momente economice dificile, noi ne declaram intentia de a continua politica investitionala axata pe rezulatate pe termen mediu si lung. Acesta inseamna a profita de oportunitatile oferite de piata, de avantajele competitive ale unei companii ce se adapteaza strategic unui mediu dinamic si in continua schimbare. Cu acest nou magazin ne extindem reteaua cu centre proprii de distributie, pe langa canalele traditionale de distributie : home-shopping si on-line, precum si colaborarea cu marile lanturi de retail din toata tara.  Prin deschiderea celor sapte magazine in 2009 am oferit  peste 30 de locuri de munca si anticipam dublarea cifrei de afaceri pe 2010 pe segmentul de  retail ”, a adaugat Angela Biletcaia.

Grupul Studio Moderna este prezent pe 19  piete din Europa Centrala si de Est si activeaza pe piata din Romania din anul  2002. Din grup mai fac parte Linea Directa Communications si Teleshop Direct, companii ce ofera servicii de vanzare prin activitati de call center, Info Line si Help-Desk, programe de loializare si generare potentiali clienti, campanii de E-mailing si SMS, trimiteri postale, respectiv procesare plati.