7 zile de promotie, 10 pachete disponibile ( Magazine Online la Cheie )

mall-romania.com a lansat doar 10 pachete :
Magazin Online la cheie + Gazduire 1 an + Pachet de promovare la pretul de doar 200 euro.

Din dorinta noastra de a incuraja comertul online si din dorinta dvs. de a vinde pe internet, intr-un cadru organizat, mall-romania.com ofera posibilitatea oricui doreste sa aiba un magazin online profesional, la cele mai mici preturi din Romania.

mall-romania.com surprinde mereu cu promotiile si ofetele pe care le lanseaza.
Atentie: a nu se confunda pretul mic cu lipsa calitati !!! Lansam aceasta promotie ca urmare a rezultatelor uni concurs organizat de noi, unde media investtiei pentru un magazin online este de 200 euro doar realizarea magazinului. Promotia noastra va ofera mai mult.

Asadar promotia mall-romania.com se pliaza exact pe posibilitatie reale antreprenorilor si viitorilor antrepentori.

mall-romania.com : iti realizeaza magazin online, il publica, te ajuta, te promoveaza.
Vizitati pagina primului mall online din Romania si nu ratati aceasta oferta !

Despre Mall Romania:

mall-romania.com este primul mall virtual ce reuneste o comunitate de magazine online, toate construite in aceiasi maniera structurala pentru o cat mai buna navigare a cumparatorilor. Nu suntem un director de link-uri cu magazine online ci noi creem magazinele si oferim un mediu propice de a vinde si a cumpara.

mall-romania.com este un proiect ce aduce in piata online din Romania un concept de marketing deosebit ce are ca drept scop realizarea unui climat de incredere, optim pentru a vinde si a cumpara produse din orice gama, oricand beneficiid de intreaga noatra experienta.

Aducem noutati pentru comertul online atat pentru vanzatori cat si pentru cumparatori.

Vanzatorii: beneficiaza de asistenta, promovare si servicii pe care nu le gasesc pe piata romaneasca, astfel oricine doreste sa vanda produse pe internet trebuie sa stie ca alaturi de mall-romania.com poate pune bazele solide ale unui business de viitor asa cum este comertul online.
mall-romania.com se implica activ in demararea unui magazin virtual, consilierea proprietarului de magazin si ii ofera oportunitatea de a fi gazduit alaturi de branduri importante in spatiul virtual.
Oricine poate solicita Documentele Informative pentru Vanzatori la e-mail: office@mall-romania.com

Cumparatorii: aici sunt  priviti ca persone cu nevoi, opinii si dornici de informare. Incurajam comunicarea prin Comunitatea Online Mall Romania ce reprezinta oportunitatea de interactiune cu vanzatorii si ceilalti cumparatori.
Pentru cumparatori mall-romania.com joaca un rol de partener prin consilierea proprietarilor de magazine online , scopul final fiind acela ca toti cumparatorii sa beneficieza de concursuri, tombole, vouchere de cumparaturi, cupoane cadou, reduceri de pret si lichidari de stoc.
In mall-romania.com te poti informa, poti cumpara si poti socializa in Comunitate.