Wine Networking Suceava, Hotel Imperium, 25 Septembrie 2009

Wine Networking Suceava, Hotel Imperium, 25 Septembrie 2009

Junior Chamber International Romania organizeaza pe 25 Septembrie, la Hotel Imperium, incepand cu ora 18.00, prima editie Wine Networking Suceava, un eveniment de business networking dedicat oamenilor de afaceri din Suceava.

JCI, organizatorul evenimentului, doreste sa contribuie la consolidarea imaginii networkingului ca instrument eficient de stimulare a dezvoltarii si sustinere a unei afaceri.

Evenimentul de Business Networking va aduce la un loc oameni de afaceri, directori de vanzari, directori de marketing, directori de resurse umane, responsabili cu PR-ul intr-un cadru organizat, favorabil dezvoltarii de relatii si de creare a oportunitatilor de colaborare.

La eveniment se asteapta participarea a unui numar de cel putin 100 de oameni de afaceri, care vor avea oportunitatea de a face cunostinta cu mediul de business, iar seara va fi incheiata cu o degustare de vinuri.

Pe parcursul a 4 ore fiecare invitat va avea la dispozitie o serie de contacte cu ceilalti participanti pentru a identifica oportunitati de colaborare, creare de parteneriate sau obtinere de recomandari.
Junior Chamber Internaţional Romania face parte din Junior Chamber International (JCI) care este în acest moment cea mai mare organizaţie pentru tinerii lideri şi antreprenori din lume. Membrii JCI sunt profesionişti şi antreprenori cu vârste cuprinse între 18-40 ani care vor să se dezvolte ca lideri şi să determine schimbări pozitive în societatea actuală. JCI are peste 200.000 de membri activi în peste 120 de ţări care se implică în numeroase proiecte şi programe de dezvoltare.

Parteneri:

Hotel Imperium, Afaceri.ro, Poenari, Amprent Media, Tipomold, Cozonac Bujor, Vertical Management, La Fierarie, Arhipelago, Garafic designer Adi Purdila .
Pentru mai multe informatii, accesati www.winenetworking.ro

Cu stima,

Lucian Poenari – project manager

contact@poenari.ro

0746123723