60% din incidentele de frauda implica angajatii

Expo Media va invita sa aflati noutati interesante din aria de preventie a fraudei si nu numai, la cea de-a treia editie a conferintei de nisa “Fraud Prevention Forum”, in data de 14 iunie 2012 , in cadrul  hotelului J.W. Marriott Bucuresti.

Bucuresti, 6 Iunie 2012 – La nivel international frauda este un fenomen care rezista cu succes instrumentelor clasice de preventie, iar formele acesteia sunt din ce in ce mai variate, adaptandu-se la mediul local de existenta. Conform stopcheckfraud.com, 76 la suta dintre banci claseaza pe locul 2 cecurile in topul amenintarilor de frauda din 2011, iar 80 la suta din tranzactiile de tip business-to-business sunt realizate prin cecuri, estimandu-se chiar faptul ca acest procent va creste. Ce este si mai ingrijorator pentru companii este faptul ca angajatii sunt considerati a fi vinovati in 60 la suta din cazurile de frauda. Cifrele studiilor ne semnaleaza o nevoie clara de investitii in zona de preventie si combatere a actiunilor frauduloase. Pornind de la aceste premise, Expo Media organizeaza cea de-a treia editie a conferintei “Fraud Prevention Forum”, joi, 14 iunie 2012, in cadrul hotelului J.W. Marriott din Bucuresti.

Printre speakerii de renume ai “Fraud Prevention Forum” 2012 se numara: Aura Cadis – Senior Manager, Horvath & Partners, Costin Iordache – Risk Management Director, Romtelecom, Liviu Arsene – Senior Mobile Malware Researcher, Bitdefender, Tal Eisner – Senior Director Product Strategy, cVidya networks si Daniel Gheorgica – Anti-Fraud Business Specialist, Kapsch Romania Conferinta va fi moderata de Ruxandra Andrei – Deputy General Manager, FinZoom.ro.

Subiectele din agenda strategica a evenimentului prezinta concluzii si solutii de profil ale momentului, precum: excelenta antifrauda prin analiza retelei interne si externe, internet banking-ul – metode de protectie si contraatac, instrumente inovatoare de preventie si combatere a fraudei, potentiale surse de frauda in secolul informatiei, conceptul de cyber security etc.

“Schimbarile si evolutia pietei din ziua azi creeaza o noua dilema de tip Revenue Intelligence pe agenda profesionistilor. Cel care nu va fi cu un pas inainte privind procesele de planificare, strategie si executie va suferi consecintele zilei de maine, si riscurile si vulnerabilitatile de abia incep sa se arate!” – Tal Eisner, Senior Director Product Strategy, cVidya networks.

“Tranzactiile de tip e-banking au devenit o metoda usoara si la dispozitia fiecaruia de a verifica in timp real conturi si situatii financiare. Securizarea acestor tranzactii reprezinta o adevarata provocare pentru institutiile bancare deoarece atacurile din mediul virtual pot adesea cauza daune financiare semnificative si, in acelasi timp, pot compromite increderea intr-o anumita banca. Securitatea tranzactiilor bancare online se afla printre cele mai vizate sisteme atunci cand este vorba de atacuri de tip phishing, man-in-the-middle, man-in-the-browser etc. Atat bancile, cat si utilizatorii au responsabilitatea de a se informa si de a folosi toate mijloacele disponibile pentru a evita compromiterea tranzactiilor” – Liviu Arsene, Senior Mobile Malware Researcher, Bitdefender.

Pentru inscrierea la conferinta de business sau pentru a afla care sunt oportunitatile de parteneriat va rugam sa trimiteti un email catre laura.popescu@expomedia.ro sau sa sunati la +40731 191 919.

Costul individual de participare este de 150 Euro + TVA. Grupurile de minim 3 participanti din aceeasi companie beneficiaza de un pret redus, respectiv 130 Euro + TVA de persoana. Informatii suplimentare despre evenimentul de afaceri sunt disponibile pe www.conferinte.ro.

Cea de-a treia editie a conferintei este posibila cu sprijinul partenerilor Customer Service School si Mystery Shopping Agency. Partenerii media ai evenimentului de business sunt: Contact Center Magazine, Wall-street, ClubAfaceri, Ghiseul Bancar, Newschannel, Banknews.ro, FinZoom si Presaonline.

Expo Media este o agentie full service ce ofera o gama variata de servicii de calitate in domeniile: marketing si comunicare, research, consultanta de customer operations si organizare de evenimente de business. De-a lungul timpului, Expo Media a dat dovada de spirit de excelenta in toate actiunile intreprinse prin experienta, dedicatie si competenta. Pentru mai multe informatii despre compania Expo Media, va rugam sa accesati www.expomedia.ro.

CONTACT Oana Olteanu Communication Manager Tel:      +40 21 411 44 20 Mobil: +40 733 060 010 Email:  oana.olteanu@expomedia.ro Web: www.conferinte.ro; www.expomedia.ro; www.enlightening.ro Social Media:   http://www.facebook.com/ExpoMedia.ro