6 specialisti cu know-how international ofera solutii concrete la Digital Marketing Forum 2010!

Bucuresti, 10 februarie 2010 –  Cea de-a patra editie Digital Marketing Forum propune in acest an o viziune integrata asupra comunicarii digitale de astazi, intr-o abordare construita in jurul a trei concepte-cheie: eficienta, strategie si creativitate.

Invitati speciali in cadrul evenimentului sunt 6 specialisti straini cu o solida experienta in dezvoltarea de strategii digitale creative pentru importante branduri internationale: Wim Vermeulen (Director of Digital Innovation, Ogilvy Group CEE Europe), Steffen Ehrhardt (Product Specialist & Project Manager Emerging Markets, Google), Ed Flower (Head of Mobile, Omnicom Media Group), Marcin Grodzicki (Business Developer, AdTaily), Ray Moore (Creative Director, Kondiment) si Grant McKenzie (Marketing Vice-President, Ursus Breweries).

Cu o experienta de 21 ani in publicitate, marketing si Internet, Wim Vermeulen ocupa functia de Director of Digital Innovation pentru Ogilvy Group Central & Eastern Europe, fiind pentru a doua prezent la Digital Marketing Forum.

Steffen Ehrhardt este omul din spatele a numeroase lansari de succes Google in regiunea EMEA, fiind de asemenea implicat in sustinerea de trainguri dedicate portofoliului de produse Google.

Marcin Grodzicki este un specialist interesat de zona startup-urilor online, gestionand in prezent strategia de expansiune la nivel international a unui instrument inovativ de advertising dedicat blogurilor de nisa si media online – AdTaily.

Ed Flower este un practician ce a dezvoltat cu succes de-a lungul timpului campanii de comunicare in new media pentru branduri renumite precum British Airways, British Telecom, Heineken, IKEA si Vodafone.

Ray Moore este Creative Director in cadrul Kondiment, una dintre cele mai cunoscute agentii de servicii interactive din Romania, imbinand cu succes abilitati creative si solide cunostiinte tehnice in domeniul designului. Din aceasta pozitie, Ray coordoneaza activitatea departamentului de creatie pentru birourile din Romania si Armenia, lucrand anterior pe numeroase proiecte in cadrului filialei Kondiment din Munchen.

Cu un solid background international, ce include importante piete locale din Europa, combinat cu abilitati practice si manageriale, Grant Mackenzie are o experienta de peste 13 ani in marketing, lucrand de-a lungul timpului pentru companii precum SABMiller si Mars Inc. In anul 2009, s-a alaturat echipei locale Ursus Breweries, ocupand pozitia de vice-presedinte de marketing in cadrul companiei.

“Avand in vedere provocarile anului 2010 din perspectiva tot mai acuta a nevoii de optimizare a bugetelor, forumul isi propune sa reuneasca adevarati specialisti in marketing digital, care sa ofere informatii relevante profesionistilor din industria locala.

Am ales sa aducem in acest an 6 specialisti straini, intr-o combinatie de know – how international si local, care sa ofere celor prezenti solutii concrete, idei proaspete, noi directii de abordare si insight-uri practice, dobandite in contextul unor piete dinamice si extrem de competitive” sustine Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys.

Digital Marketing Forum 2010 este organizat in parteneriat cu agentiile Ogilvy Interactive si MEC Interaction, alaturi de Think Digital.

Evenimentul se va desfasura in perioada 24-25 februarie 2010, la hotel Crowne Plaza si va aduce in prim-plan tendintele, provocarile si oportunitatile momentului in marketingul digital.

Prima zi, 24 februarie, va include 2 conferinte si 4 seminarii despre abordari creative si best practices in marketingul digital, iar ziua a 2-a, 25 februarie, va gazdui o serie de workshop-uri ce vor aprofunda tactici si strategii pentru campanii de impact in mediul online.

Detalii complete despre agenda evenimentului sunt disponibile la www.digitalforum.ro

DESPRE EVENSYS

Cu 4 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est.

Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 5 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail.

De asemenea, Evensys este organizatorul a doua cluburi de networking, dedicate industriei de real estate si celei online: REIS (www.reis.ro) si Web-Club (www.web-club.ro).