58.410 locuri de munca in strainatate

Cu toate ca ne aflam in plina criza economica, exista in continuare locuri de munca disponibile adresate atat muncitorilor necalificati cat si specialistilor din diferite domenii.3.909 oferte de locuri de munca in strainatate cu peste 58.000 pozitii disponibile in 48 de tari din intreaga lume sunt locurile de munca oferite de peste 323 de agentii de recrutare autorizate din Romania ce au primit cereri de locuri de munca de la peste 4.000 de firme angajatoare din strainatate. Toate acestea le gasiti pe www.tjobs.ro , unde sunt adaugate zilnic cele mai noi cereri.

In general, contractele au o durata cuprinsa intre 6 luni si 2 ani in functie de locul de munca. De exemplu, cei din agricultura pot lucra timp de 6 luni si isi pot prelungi contractele cu inca 6 luni, iar in cazul soferilor, unele contracte sunt si pentru 2 ani, bineinteles cu posibilitate de prelungire.
Salariile incep de la 600 – 800 de euro pe luna plus cazare si masa in cazul celor necalificati, 1300 euro pe luna in agricultura si constructii, 1500 – 2000 de euro in cazul unui sofer in Marea Britanie, 900 euro plus cazare si tips (important) pentru un chelner in Grecia sau pe un vas de croaziera , 600 – 800 euro plus cazare si masa pentru ingrijirea copiilor si batranilor in Franta si Marea Britanie. Pentru multi dintre Romania este o solutie binevenita pentru a avea un venit bun si sigur, in aceste momente grele ale economiei romanesti.
Tjobs.ro este un portal al agentiilor de recrutare profesioniste, specializat in oferte de locuri de munca in afara tarii. Zilnic, peste 323 de agentii de recrutare partenere publica anunturile de locuri de munca in strainatate.

Tjobs.ro – Oriunde in lume!