Eveniment de design cu ECOlemn, la Design Corner

Partenerii nostri de la Ecolemn au acceptat invitatia noastra in cadrul cursului de design rezidential, de a face o prezentare profesionista a parchetului din lemn masiv si stratificat.

Reprezentatii Ecolemn Andrei Bobeica si Nicolae Lia ne-au impresionat cu profesionalismul si cunostintele in domeniu, unele chiar foarte tehnice pentru o dupa amiaza relaxata, dar foarte utile.

Am aflat cu aceasta ocazie ca exista o lume intreaga de esente de lemn autohtone si exotice si o infinitate de posibilitati de prelucrare ale acestui material nobil si expresiv…lemnul. Feedback-ul cursantilor nostri a fost deosebit, mi-au spus ca le-a placut mult prezentarea si ca sigur vor tine minte Ecolemn  si vor aplela cand va fi necesar la ei pentru sfaturi in privinta pardoselior, mai ales ca dupa aceasta intalnire cu totii am placat cu informatii valoroase si greu de asimilat din alta parte, despre alegerea tipului de parchet potrivit si despre intretinerea lui , dar mai ales am inteles ca o pardoseala este o investitie pentru o viata si ca e pacat sa folosim materiale slabe calitativ cand un parchet frumos si rezistent ne poate insoti o viata.

Ce mi-a palcut mie cel mai mult? In mod cert mozaicul de lemn, un produs decorativ cu mare potential!

Pe acesta cale as vrea sa  multumesc echipei Ecolemn pentru o colaborare frumoasa de ani in care nu am avut plangeri de la beneficiarii lucrarilor realizate de ei si ma bucur ca sunt alaturi de noi si in acest demers educational, de a informa cat mai multi oameni despre potentialul estetic, plasticitatea si functionalitatea lemnului.

Noi ne bucram ca ne-am intalnit si am lucrat impreuna si le uram multe proiecte frumoase cu care sa ne mandrim , iata si ce spun ei insisi despre compania pe care o reprezinta:

“Ecolemn, parchet prin excelenta înseamnă tinereţe, dinamism, sprijinite pe cunoaştere şi experienţă.

Ecolemn, parchet prin excelenta a fost creat în 2002 ca o completare şi o încununare a unei activităţi de producţie de parchet masiv, dând un alt înţeles în piaţa activităţii de montaj/finisaj. Ceea ce era privit ca o simplă succesiune de operaţii, cel mai adesea greşit deprinse, a căpătat la Ecolemn, parchet prin excelenta coerenţă şi desăvârşirea unui demers artistic. Pornind de la adevarul că într-o locuinţă parchetul este cea mai preţioasă mobilă, am arătat clienţilor noştri că doar iubind şi înţelegând lemnul îi poţi găsi locul şi-l poţi “îmblânzi”.

Tehnicile de montaj/finisaj, folosirea corectă a materialelor – toate deprinse la cea mai valoroasă şcoală în domeniu, cea italiană – sunt înţelese, stăpânite, respectate şi explicate atât propriilor angajaţi cât şi colaboratorilor şi clienţilor.”