50 la suta din consumatori renunta la un brand daca nu li se raspunde la intrebari sau solicitari intr-o saptamana

In intervalul 15-16 mai 2012 va avea loc cea de-a opta editie a  Customer Care Conference and Expo in cadrul Hotelului Novotel City Centre din Bucuresti, un eveniment de afaceri ce va aduce in prim plan ultimele tendinte si instrumente de eficientizare a industriei de customer care.

Bucuresti, 11 Aprilie 2012 – La nivel global exigentele si asteptarile consumatorilor au crescut simtitor. Aceasta realitate este vizibila in toate studiile internationale recente si reprezinta un real semnal strategic, de alarma pentru companii.
Conform „RightNow Customer Experience Impact Report 2011”, 50 la suta din consumatori accepta  un termen de raspuns la solicitarea lor de maxim o saptamana, dupa care renunta la brand. Mai mult, 89 la suta dintre consumatori au ales serviciile sau produsele unui brand concurent dupa un contact nesatisfacator cu brandul preferat initial.
„Forrester’s Customer Experience Index, 2012” ne atrage atentia ca doar 37 la suta din branduri au primit calificativul „excelent” de customer experience, in timp ce 63 la suta au primit calificative slabe precum, „satisfacator” si „nesatisfacator” de la consumatori.
Pe langa analiza nivelului de performanta in customer care, studiile ne indica si directiile optime de urmat. „Bain & Company Report – Putting Social Media to Work” ne arata faptul ca brandurile care investesc in customer care prin social media sunt cele mai castigate, deoarece consumatorii care interactioneaza cu companiile prin retele sociale cheltuiesc cu 20 pana la 40 la suta mai mult, fata de alti clienti.
Pornind de la aceste premise incontestabile, Expo Media organizeaza cea de-a opta editie a Customer Care Conference and Expo, in intervalul 15 – 16 mai 2012, in incinta Hotelului Novotel City Centre din Bucuresti. Conferinta de nisa reuneste experti de renume din zona de customer care, care aduc in prim plan solutii practice de crestere de business in conformitate cu ultimele tendinte internationale, completand astfel mixul de marketing al oricarui brand cu instrumente moderne.
Customer Care Conference and Expo 2012 va aborda subiecte de larg interes din trei arii principale: Strategie, Tehnologie si Operatiuni, si se va incheia cu singura gala de premiere a profesionistilor de call center din Romania, Contact Center Awards 2012, care va avea loc in data de 16 mai 2012.
„Customer Care Conference and Expo s-a nascut din ambitia si pasiunea de a sprijini comunitatea locala de customer care. Ma bucur ca, de-a lungul timpului, acest eveniment a devenit un real benchmark pentru companiile din Romania. Tocmai de aceea, an de an, ne concentram toate eforturile pentru a oferi publicului mai mult si mai bine. Astfel ca, la cererea oamenilor de afaceri, ne aflam cea de-a opta editie si povestea merge mai departe cu forta si determinare. Impreuna cu sustinatorii nostri, am reusit sa construim si sa consolidam o comunitate solida de nisa, iar rezultatele acesteia se resimt in cifrele de afaceri ale companiilor” – Madalina Vilau, Managing Director, Expo Media.
Pentru a participa la eveniment sau pentru a descoperi oportunitatile de parteneriat, va rugam sa ne contactati pe adresa de email registration@conferinte.ro sau telefonic, la +40 731 191 919.
Conferinta de afaceri se bucura de sprijinul partenerilor Competence Call Center, Customer Service School, Euristic Partner, precum si de suportul partenerilor media Contact Center Magazine, Wall-street.ro si Finzoom.ro.
Pentru mai multe informatii despre cea de-a 8a editie a Customer Care Conference and Expo, va invitam sa accesati www.conferinte.ro.

Despre Expo Media
Expo Media este o agentie full service ce ofera o gama variata de servicii de calitate in domeniile: marketing si comunicare, research, consultanta de customer operations si organizare de evenimente de business. De-a lungul timpului Expo Media a dat dovada de spirit de excelenta in toate actiunile intreprinse prin experienta, dedicare si competenta.  Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati www.expomedia.ro.
Your customers are your business.

CONTACT
Oana Olteanu
Communication Manager
Phone:  +40 21 411 44 20
Mobile: +40 733 060 010
Email: oana.olteanu@expomedia.ro
Web: www.conferinte.ro; www.expomedia.ro; www.enlightening.ro
Social Media:   http://www.facebook.com/ExpoMedia.ro