5 motive pentru care trebuie sa alegi o banda de alergat Christopeit Sport

Se apropie toamna, cu ploile ei, ceea ce inseamna ca pasionatii de jogging nu mai pot alerga asa cum au facut-o vara, prin parcuri. Este momentul din an in care foarte multi iubitori de sport aleg sa investeasca intr-o banda de alergat pe care sa si-o instaleze acasa. Si, cum e si normal, toti ochii se indreapta spre internet, unde ofertele abunda.

Totusi, inainte de a alege o banda de alergat, orice iubitor de jogging trebuie sa aiba in vedere cateva criterii. In primul rand: banda va fi mecanica sau electrica? Apoi: ce greutate maxima trebuie sa suporte (e bine sa alegem o banda care suporta cu 10% mai mult decat greutatea noastra). Sau: ce brand de banda de alergat sa alegem si cam cat sa platim pe ea?

Ca si la bicicletele fitness, ofertele de benzi de alergat pornesc deseori de la niste preturi neverosimile. Nu va lasati niciodata pacaliti de niste preturi foarte mici. O banda de alergat care costa doar cateva sute de lei nu are cum sa fie un produs de calitate. Fie nu suporta decat o greutate foarte mica, fie are o rezistenta redusa, fie sufera de probleme mecanice si de conceptie majore. O banda de alergat e un echipament sportiv destul de complex, atat din punct de vedere al conceptiei ingineresti cat si din punct de vedere al materialelor utilizate. De aceea pretul realist al unui asemenea echipament trebuie sa porneasca de undeva de la 200 de euro, pentru cel mai simplu tip de banda de alergare, cea mecanica, in care banda este actionata chiar de miscarea picioarelor.

In cele ce urmeaz? vrem sa subliniem 5 motive pentru care iubitorii de miscare nu trebuie sa ocoleasca benzile Christopeit Sport.

1. Benzile de alergare Christopeit Sport au fost indelung testate pe exigenta piata germana, unde se bucura de un succes foarte mare, cot la cot cu branduri renumite precum Kettler sau Intersport. In acest moment Christopeit Sport e un brand de echipamente fitness cu o traditie de peste 40 de ani.

2. Conform testelor de specialitate Vergleich.org, toate benzile de alergare Christopeit Sport se bucura de un raport pret-calitate „gut” si „sehr gut” – adica „bun” si „foarte bun”. Specificatiile sunt respectate intru totul, la fel si materialele de conceptie. Dac? in specificatiile unei bande de alergare Christopeit Sport e scris negru pe alb ca suporta 120 kg, atunci chiar suporta 120 kg.

3. Fiecare model vine de obicei in mai multe trepte de echipare, astfel incat clientul poate achizitiona modelul adaptat cerintelor si bugetului sau. De pilda, gama de benzi de alergare Christopeit TM ofera modelele 1-4, in care 1 e cel mai simplu si 4 cel mai complex, cu programe de antrenament, senzori etc.

4. Echipamentele Christopeit Sport sunt distribuite in Romania prin Tat Biliard, societate specializata in comercializarea de echipamente sportive de interior (nu numai biliard, desi biliardul a fost la inceput principala preocupare). Tat Biliard ofera transport gratuit pentru majoritatea benzilor Christopeit Sport.

5. Inginerii germani s-au straduit sa conceapa un produs usor de inteles si simplu de utilizat. De aceea fiecare banda conceputa de Christopeit Sport vine cu instructiuni de montaj tip IKEA, usor de inteles chiar si de catre cineva care nu a mai montat niciodata un echipament sportiv.

Acestea fiind spuse, ii invitam pe toti iubitorii de jogging sa nu ocoleasca brandul Christopeit Sport atunci cand trebuie sa faca o alegere privitoare la zilele reci de toamna si de iarna! Cu siguranta calitatea acestui brand „made in Germany” ii va multumi pe deplin, la o fractiune din costul pe care l-ar plati pentru alte branduri, mult mai cunoscute de pe piata.