Top 5 Cele Mai Apreciate Restaurante Sibiu

Restaurant Imparatul Romanilor

Restaurant Impartul Romanilor

Unul dintre cele mai renumite restaurante Sibiu este Imparatul Romanilor. Este unul dintre cele mai vechi restaurante din Romania, purtand aceeasi denumire din anul deschiderii, 1773. Restaurantul dispune de 4 saloane

Salonul principal cu o capacitate de 170 de locuri, care are un impresionant tavan glisan.

Salonul Albastru ideal pentru conferinte si receptii.

Salon pentru mic dejun.

Salon pentru protocol.

Aici veti avea parte de servicii ireprosabile, ambianta placuta si o varietate de specialitati culinare.

Restaurant Bliss

Prezentare Restaurant Bliss

Restaurantul Bliss s-a deschis in anul 2010 reusind sa aduca o noua conceptie pe piata sibiana.  Localul este in momentul de fata deschis doar pentru organizarea de evenimente: nunti, botez Sibiu, petreceri corporate, zile de nastere, etc.
Restaurantul are o capacitate de 250 de locuri, o ambianta eleganta cu suprafete vitrate generoase. Mobilierul in stil art noveaux este ideal pentru orice tip de eveniment.
Meniul este cu specific international iar calitatea serviciilor este punctul forte al restaurantului. Sloganul sau “ Cand este aici esti in familie”.

Restaurant Sibiu La Bufnita

Este unul din restaurantele din Sibiu care functioneaza in acelasi spatiu de la deschidere. Ceea ce se stie despre acest restaurant este c,  mancare este gustoasa si portile sunt mari. Restaurantul este situat in centrul istoric la inceputul zonei pietonale. Dispune de o terasa, potrivita pentru zilele calduroase de vara.
Genul de muzica ascultat este folk, oldies sau rock.

Restaurant Crama Sibiul Vechi

 

Un restaurant din Sibiu cu specific traditional romanesc. Este situat pe Str Papiu Ilarian intr-o pivina cu o vechime de peste 5 secole. Aici veti simti atmosfera unui han vechi datorita peretilor vechi, a decorului taranesc si a muzicii traditionale romanesti.
Servirea este ireprosabila iar specialitatile precum Traista Ciobanului, Piscacioasa, Muschi de vita sasesc sunt doar cateva care au impresionat prin deliciul si savoarea lor.
Preturile sunt putin piperate dar servirea si preparatele isi merita banii pe deplin.

Restaurant Pasaj

Este un restaurant situat in centrul istoric al Sibiului la baza Bisericii Evanghelice si la o mica distanta de Muzeul Brukenthal si Piata Principala.
Are o capacitate de 50 de locuri, o atmosfera primitoare, calduroasa si servicii de calitate. Este un restaurant rafinat cu preparate culinare speciale care va vor rasfata gusturile. Este locul ideal pentru reuniunile de familie si prieteni.

Acestea sunt cateva din restaurantele din Sibiu a caror prag trebuie trecut daca ajunteti pe meleagurile sibiene.
Sibiul este unul dintre cele mai frumoase orase al Romaniei, vizitat anul de o multime de turisti. Este un oras al cuturii si artelor.