40% discount la gama antivirus Kaspersky

Kaspersky 2012 discount 40%Gama Kaspersky 2012 ofera ultima tehnologie de protectie antivirus combinand protectia “in the cloud” cu tehnologia traditionala bazata pe semanturi si detectie euristica proactiva.
Sub denumirea de “Kaspersky protectorul tau digital!” pana la 31 Decembrie antivirusmag.ro ti-a pregatit un discount de pana la 40% pentru licentele antivirus Kaspersky Antivirus si Kaspersky Internet Security astfel incat acum poti cumpara o licenta Kaspersky incepand cu 108 ron.Despre produsele Kaspersky:
Kaspersky AntiVirus 2012 este nucleul de securitate al PC-ului tău, care oferă protecție în timp real împotriva celor mai recente amenințări informatice in timp ce Kaspersky Internet Security 2012 furnizează protecție premium împotriva virușilor, Troienilor, spam-ului, hackerilor și nu numai. Noua abordare hibridă de vârf a securității digitale îmbină tehnologiile inovatoare cloud cu protecția antivirus avansată, pentru a obține cea mai rapidă viteză de reacție la atacurile informatice din ce în ce mai complexe.
Despre  AntivirusMag.ro :
AntivirusMag.ro este un magazin online ce a luat nastere in 2009. In acest an am implinit 2 ani si peste 1000 de clienti care au ales sa isi protejeze statiile de lucru, serverele de fisiere si reteau companiei lor alegand o solutie comercializata de noi.
Pentru detalii, oferte si intrebari despre produsele antivirus nu ezita sa ne contactezi.

Echipa AntivirusMag.ro
contact@antivirusmag.ro