360trip.ro are toate agentiile de turism importante la un loc!

REvizitati cel mai mare targ de turism pe 360trip.ro ! Cel mai mare furnizor de servicii de panoramare 360grade din România, partener media al  Târgului Internaţional de Turism Winter Holiday, vă oferă un tur virtual printre standurile expozanţilor.
Evenimentul, organizat de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), între 7 şi 10 octombrie, la Palatul Parlamentului, a fost la fel de impresionant ca şi Holiday Market, ediţia de primăvară, ce a avut loc în luna martie a.c.

Pe lângă un număr mult mai mare de panorame, o noutate a turului virtual din această ediţie este posibilitatea integrării acestora pe orice site, blog sau reţea de socializare din lume, cu numai câteva clickuri. Acest lucru înseamnă că orice participant al târgului va putea să îşi promoveze standul inclusiv virtual, pe site-ul propriu.
Totodată, vizitatorii vor avea şansa să vizualizeze cele mai interesante standuri participante la târg şi să se simtă mai aproape de destinaţia ideală de vacanţă, fie că doresc să revadă ceea ce au vizitat la faţa locului sau cu atât mai mult în cazul în care nu au reuşit să ajungă la Palatul Parlamentului.

Turul virtual poate fi vizitat atât pe site-ul www.targuri-anat.ro la secţiunea Winter Holiday, tur virtual, cât și pe www.360trip.ro/winter/tur.html

„După o vară plină de inedit, în care 360trip.ro a făcut primele panorame din România în zbor într-un balon cu aer cald la Câmpu Cetății, precum și după parteneriate cu festivaluri de renume precum Peninsula, ne bucurăm foarte mult că am reuşit să participăm şi la ediţia de iarnă a Târgului de Turism pentru că astfel putem pune şi noi umărul la dezvoltarea turismului din România. Pe lângă faptul că acest tip de serviciu de panoramare 360grade oferit de 360trip.ro este unic în România la această amploare, parteneriatul cu târgurile de turism româneşti este, în sine, o premieră şi un model unic de promovare. Oricine va putea vizualiza şi de ce nu  alege oricare din destinaţiile propuse la standurile participante la târgul de turism, din confortul fotoliului de acasă!”, precizează Michael Pop, iniţiatorul proiectului 360trip.ro.

Proiectul 360trip.ro, iniţiat în 2008, este furnizorul cel mai important de servicii de panoramare 360grade din ţară, cu peste 700 de panorame naţionale cât și internaționale incluse în portofoliu. Pornit din pasiunea pentru fotografie, 360trip.ro a devenit un partener important al evenimentelor de turism din România, dar şi un jucător relevant în domeniul comerţului cu panorame 360grade. Printre clienţii proiectului 36trip.ro se numără posturi de radio naţionale, producători de bere, organizatori de festivaluri, crame, hoteluri, pensiuni şi alte destinaţii de petrecere a timpului liber.

Echipa 360trip.ro

Contact: Michael Pop

TEL  0721-039039

EMAIL   mike@360trip.ro

Târgu-Mureş

12 octombrie 2010