3544 copii au participat la Festivalul Dovlecilor in Galeria Real

Sambata, 29 octombrie, a avut loc Festivalul Dovlecilor in Galeria Real, parte a evenimentelor tematice adresate copiilor pe care le organizeaza Galeria Real.

La eveniment au participat la nivel national 3500 copii insoti de parintii lor, care au fost deosebit de incantati sa picteze dovleci, sa fie pictati pe fata, sa deseneze, sa fie antrenati in jocuri si sa primeasca cadouri.

Atmosfera a fost intretinuta de Vrajitoare, Printesa Dovlecilor, Printul Dovlecel si angajati ai gradinitelor partenere cu care s-a colaborat la nivel local.

Toti copiii participanti au primit  premii oferite de sponsorii evenimentului: Primola, Cumpana Acasa, LEGO, Lucas, Rechizitelemele.net  si le-au fost inmanate diplomele de “Maestrul dovlecilor pictati”.

Am reusit ca prin pictatul si sculptatul dovlecilor, face painting, jocuri, cantece si  poezii sa ne bucuram de talentul copiilor nostri si sa petrecem momente antrenante si distractive atat pentru copii cat si pentru parintii lor.

In Galeria Real Theodor Pallady taticii s-au luat la intrecere si au sculptat cel mai frumos dovleac pentru copilul lor.

“Am avut placerea sa inchei Festivalul Dovlecilor privind un zambet imens pe fata fetitei mele si cu sentimentul ca acesta este doar inceputul evenimentelor pe care urmeaza sa le petrecem impreuna cu copiii nostri. Festivalul Dovlecilor a fost cu siguranta Locul ideal pentru o zi de distractie in familie!

Le multumim celor care au fost alaturi de noi in cadrul evenimentului, sponsorilor, participantilor, cat si celor care au reusit sa transforme Festivalul Dovlecilor intr-un eveniment minunat. “ ne-a spus Ioana Pasca director marketing Galeria Real