Campanie pentru ocuparea fortei de munca Bucuresti

 

          București, 2 noiembrie 2011

  

      Campanie pentru ocuparea forţei de muncă

 

       Centrul de Incluziune Socială pentru Persoanele de Etnie Romă Bucureşti Ilfov, organizează în perioada 3 noiembrie – 15 decembrie 2011 la sediul din str. Drăguşin Deleanu, nr. 1A, sector 2 Bucureşti, o campanie pentru ocuparea forţei de muncă pentru persoanele de etnie romă.

      Campania se va desfăşura în cadrul proiectului “Crearea şi funcţionarea structurilor de asistenţă axate pe ocuparea forţei de muncă – Centre de incluziune socială pentru persoanele de etnie romă” – ID 62509, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Proiectul este implementat de către Asociația Pakiv România, în parteneriat cu Asociaţia Amare Prhala Cluj Napoca, Asociația DIVERS Târgu Mureș, Agenția pentru Dezvoltarea Resurselor Umane Pro Diversitate București și Mesogeiako Symvouleftiko Systema S.A. Atena.

       Campania urmăreşte reducerea ratei şomajului şi promovarea serviciilor oferite persoanelor de etnie romă aflate în căutarea unui loc de muncă din mediul urban şi rural dar şi angajatorilor.

       De asemenea, un alt obiectiv principal al acestei campanii este informarea, educarea şi conştientizarea persoanelor vulnerabile provenite din categorii dezavantajate, în special romi tineri, cu privire la drepturile şi obligaţiile în cadrul unui loc de muncă, precum şi ajutarea tinerilor în dezvoltare profesională şi consilierea lor în vederea găsirii unui loc de muncă în funcţie de abilităţile lor.

      Pentru această campanie au fost realizate materiale tipografice (broşuri, pliante, afişe publicitare) care vor fi difuzate în mass-media, precum şi un film de prezentare care va rula în incinta unităţii culturale din str. Drăguşin Deleanu nr. 1A, sector 2 Bucureşti.

Informaţii suplimentare:

Asociaţia Pakiv România                             

Telefon: 0258/811170                             

Web: www.pakiv.ro, http://cis-rom.ro      

E-mail: pakiv_romania@yahoo.com

 

CISPER București Ilfov

Responsabil PR        

Ionuţ Tîrnăcop             

Telefon: 021 2400838

E-mail: cisperbucureÅŸtipr@yahoo.com