30000 santiere la un click distanta

Cum arata  cea mai mare baza de date cu santiere si proiecte de constructii din Romania?

  • 30.000 de santiere din intreaga tara
  • 52.395 companii
  • 45.896 persoane de contact

Care este efortul realizat de IBC Focus pentru a asigura informatii corecte si in timp util abonatilor sai?

In total, in primul semestru s-a luat legatura cu peste 21.000 de companii si persoane de contact, care reprezentau fie beneficiarii investitiilor, fie proiectantii, antreprenorii sau subcontractorii.

IBC Focus viziteaza zilnic santierele active din tara si pentru a fiecare santier vizitat se parcurg 52 kilometri.

In medie, lunar, baza de date cu proiecte si santiere realizate de consultantii IBC Focus, creste cu  1335 de investitii/luna. Altfel spus, 66 de noi santiere/zi lucratoare se publica in baza de date.

78% dintre acestea au fost informatii despre noi investitii, neanuntate pana la acel moment, in timp ce diferenta de 22 de procente a fost ocupata de santiere urmarite anterior in analize, insa la care s-au adus informatii reactualizate despre stadiul investitiei sau contactele implicate in realizarea proiectelor.

Per ansamblu, in 2011 s-a inregistrat o crestere de 8,8% a volumului de investitii raportate de catre consultantii IBC Focus, fata de perioada similara a anului trecut.

Portalul www.raportuldeinvestitii.ro reprezinta cea mai eficienta metoda de e genera lead-uri pentru echipele de vanzari din constructii si si-a dovedit eficienta in timp prin prisma succesului clientilor sai.

80% din abonatii la acest instrument de crestere a vanzarilor sunt firme multinationale.

IBC Focus lucreaza intens in cercetarea pietei constructorilor si in a cauta explicatii de ce inca multe din firmele autohtone active in industria constructiilor nu au invatat cum sa-si gaseasca noi clienti intr-un mod eficient.