3 zile magice de cumparaturi online dedicate celor care vor sa cumpere cadouri de Mos Nicoale copiilor!

Copiii cuminti primesc cadouri de Mos Nicolae! Parintii isteti profita de cele 3 zile magice de cumparaturi pentru cadouri de Mos Nicolae!

3 zile magice de cumparaturi online dedicate celor care vor sa cumpere cadouri de Mos Nicoale copiilor!  In zilele de 29, 30 Noiembrie si 01 Decembrie 2010, Nichiduta.ro si Shops-And-The-City.ro va invita la 3 zile de cumparaturi istete: reduceri, promotii, cadouri, premii si transport gratuit!

29, 30 Noiembrie si 01 Decembrie 2010, 3 zile magice de cumparaturi online dedicate cadourilor de Mos Nicolae

Cele 3 zile magice, 29, 30 Noiembrie si 01 Decembrie 2010 se vor desfasura in pragul sosirii lui Mos Nicolae si suntem convinsi ca vor fi asteptate  cu nerabdare de toti cei care se lasa coplesiti de febra Sarbatorilor de Iarna, de magia venirii lui Mos Nicolae.

Nichiduta.ro si Shops-And-The-City.ro te ajuta sa incarci tolba lui Mos Nicolae, chiar si pe timp de criza

Dorim sa il ajtam pe Mos Nicoale sa-si incarce tolba cu cele mai frumoase daruri pentru copii.  Si pentru ca aceasta sarcina nu este de loc usoara, pentru prima data, Nichiduta.ro si Shops-And-The-City.ro isi vor uni fortele timp de 3 zile, astfel incat si cei mai exigenti sa isi poata satisface pofta de cumparaturi.

Cadouri de Mos Nicolae pentru toti copii si toate bugetele parintilor

In perioada 29 Noiembrie-01 Decembrie 2010, Nichiduta.ro si Shops-And-The-City.ro va asteapta cu promotii, reduceri si transport gratuit!  Pe toata perioada celor 3 zile, vizitatorii au posibilitatea de a alege cadouri de Mos Nicolae, dintr-o gama larga de oferte: saniute, triciclete, masinute, ATV-uri, jucarii educative, jucarii din plus, papusi, laptopuri si multe, multe altele.

Un cadou pentru fiecare doar in magazinul Nichiduta.ro din mall online Shops-And-The-City.ro

Un cadou de suflet sau unul simbolic, fiecare poate gasi cadoul ideal, in functie de bugetul sau! De la saniute pentru copii cu discount de 7%, pina la jucarii din cele mai moderne cu reducere de 5%, toate acestea si inca multe altele pot fi gasite laolalta, intr-un singur loc: magazinul Nichiduta.ro din mall online Shops-And-The-City.ro.

In plus, in aceasta perioada, beneficiati de transport gratuit oriunde in tara pentru toate comenzile.

Noi suntem Mos Nicolae anul acesta! Premii si cadouri!

Fiecare vizitator are sansa de a castiga unul dintre cadourile oferite de mall online Shops-And-The-City.ro: vouchere, bijuterii fantezie, incaltaminte si multe alte produse pentru intreaga familie.

In plus, si Nichiduta.ro va pregateste o surpriza placuta!

Va asteptam cu drag!

Nichiduta.ro si Shops-And-The-City.ro