3 Zile de petreceri Valentines Day la Restaurant Taj!

TE IUBESC , in orice limba ar fi spus este motivul pentru care sarbatorim Valentine Day, in orice colţ de lume ne-am afla, chiar şi in limba hindi, limba vechilor maharajahi, a fachirilor şi a poveştilor de dragoste.
Restaurantul Taj, va sarbatori alaturi de cei care işi declara iubirea in ziua de Sf. Valentin, printr-o petrecere de 3 zile, intr-un decor spectaculos,cu un meniu atent selectat şi şampanie din partea casei.De asemenea in zilele de 12- 14 februarie va vor incanta şi va veţi delecta cu un program artistic de inalta ţinuta si numeroase momente de muzica live susţinute de MANDALAY, şi nu numai..

MareÅ£ia palatului Taj Mahal reprezinta cultura Indiei in toata lumea. Imprumutandu-i numele, Restaurantul Taj s-a obligat inca de la deschidere sa reprezinte sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti. Ca o incununare a eforturilor depuse in cei 8 ani de prezenta in peisajul bucureÅŸtean, restaurantul Taj a caÅŸtigat titlul de “Cel mai bun restaurant indian din BucureÅŸti” in 2009 ÅŸi 2010, decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a caÅŸtigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din BucureÅŸti”.

Am dori ca aceste 3 zile sa fie inceputul unei prietenii, sa intrati alaturi de noi intr-o lume in care gusturile va vor fi rasfaÅ£ate de savori inedite ÅŸi in care veti putea fi protagoniÅŸtii unor istorii fabuloase, pline de farmecul exotic al Indiei dintotdeauna.Va vom spune deci…
“Phir Seva Ka Mauka Dijiye!”
….adica dorim sa va reintalnim!

Adresa: Calea 13 Septembrie 127-131, Bucuresti
Telefon: (+40) 021 410 18 20
Mobil: (+40) 07448 133 300
E-mail: contact@tajrestaurant.ro
Web site: www.tajrestaurant.ro