3 solutii informatice cresc spectaculos performanta companiilor care vor sa iasa din criza

SIVECO Applications 2011, SIVADOC si SIVECO Business Analyzer de la SIVECO Romania reduc costurile si eficientizeaza activitatile firmelor.

Primele semnale pozitive prezentate de rapoartele oficiale indica o crestere a productiei industriale cu 7,1%, a comenzilor pentru industria romaneasca de 16% si a exporturilor cu 19,8%, fata de ianuarie 2009. Pe o piata care da semne de dezmortire, solutiile informatice vin in ajutorul companiilor care se grabesc sa isi consolideze drumul spre relansare.

Trei solutii de referinta ale SIVECO Romania, recent premiate in cadrul competitiei European IT Excellence Awards 2010, se pliaza perfect pe necesitatile actuale ale companiilor, care doresc reduceri de costuri, eficienta si un control sporit al activitatilor. SIVECO Applications 2011, produsul ERP de referinta al SIVECO Romania, solutia de management al documentelor SIVADOC si SIVECO Business Analyzer reprezinta instrumente utile pentru companiile care vor sa depaseasca mai repede criza.

Noua versiune a pachetului integrat SIVECO Applications 2011 aduce beneficiarilor sai o structura imbunatatita a sistemului, precum si functionalitati noi, continand acum 45 de componente ce acopera practic toate nevoile de informatizare ale companiilor din cele mai variate sectoare de activitate.

SIVECO Applications 2011 asigura reducerea volumului de munca manuala dedicata activitatii financiar-contabile cu 25%, cresterea productivitatii muncii administrative cu 25%, sporirea cu peste 20% a creantelor recuperate de la debitori, reducerea cu 20% a costurilor reparatiilor de intretinere curente si capitale, reducerea cu peste 60% a stocurilor supranormative, a celor cu miscare lenta sau fara miscare, reducerea cu peste 70% a volumului de munca necesar calculului salariilor, eliminarea, practic, 100% a erorilor de calcul al salariilor.

“Prin facilitatile pe care le pune la dispozitie, SIVECO Applications 2011 realizeaza integrarea tuturor functiilor de conducere ale unei companii, de la planificarea resurselor, asigurarea stocului de materii prime si materiale, definirea tehnologiilor, coordonarea proceselor de productie, pana la realizarea gestiunii financiar-contabile, a resurselor umane, a vanzarilor de produse finite, mentinerea si dezvoltarea relatiilor cu clientii si partenerii ”, a declarat Aurora Crusti, Vicepresedinte Adjunct Divizia Comerciala, in cadrul SIVECO Romania.

SIVECO Business Analyzer monitorizeaza si coreleaza toate nivelele activitatii companiei, permitand o prelucrare analitica si sintetica a datelor in timp real. Consecinta: o reactie rapida si eficienta in luarea deciziilor, acestea fiind bazate pe informatii de sinteza, coerente, consistente, primite in timp util. Astfel, managerii vor fi degrevati de problemele neimportante, putandu-se concentra doar pe cele cu adevarat esentiale pentru activitatea companiei, care sa le permita controlul costurilor si identificarea de surse de sporire a profitului.

Solutia de management al documentelor si fluxurilor de lucru SIVADOC are ca scop central fluidizarea si automatizarea circuitului de documente, indiferent de forma si suportul acestora. Reprezentand pentru beneficiari o investitie cu rezultate atat pe termen scurt cat si pe termen lung, SIVADOC rezolva problemele critice ale organizatiilor privind arhivarea electronica, indexarea, cautarea, securitatea, administrarea si integrarea documentelor. Sistemul de gestiune al documentelor reduce cu cel putin 30% consumul de hartie, reduce cu 45% timpul alocat de manageri documentelor si cu 15% costurile cu documentele.

Despre SIVECO Romania

Infiintata la inceputul anului 1992, SIVECO Romania SA este liderul caselor de software din Romania, asigurand o mare parte din proiectele informatice de anvergura din Romania, precum si un volum important al exporturilor de produse software in tari din Europa Centrala si de Est, din Uniunea Europeana, spatiul Comunitatii Statelor Independente, in Orientul Mijlociu si Apropiat, in nordul Africii.

Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V. Adresandu-se cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, compania ofera solutii eficiente EAS, Document Management, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, atat pentru piata locala, cat si pentru cea internationala. De asemenea, compania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

In prezent, solutiile SIVECO Romania sunt utilizate de peste 1.300 de beneficiari din tari de pe 4 continente, atat institutii publice importante, cat si companii private de referinta.

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, cotata printre primele 5 in lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care il efectueaza, si dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc).

Compania SIVECO Romania este membra a mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC, ANIAP) si internationale (Asociatia Europeana pentru Tehnologia Informatiei – EITA si Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

De-a lungul celor 18 ani de existenta, compania a dobandit o solida reputatie internationala. Astfel, SIVECO Romania este prima companie din Romania care a primit Premiul I la World Summit for the Information Society, obtinand un numar record de nominalizari la concursul ICT Prizes, organizat anual de catre Consiliul European pentru Stiinte Aplicate, Tehnologie si Inginerie (Euro-CASE). Proiectele sale in domeniul educational au primit aprecierea de “Best Practice” din partea Comisiei Europene si “Honourable Mention” la eEurope Awards for eGovernment, fiind totodata considerate de catre Asociatia Internationala de Project Management (IPMA) intre cele mai importante realizari mondiale in domeniul managementului de proiecte. Contributia SIVECO Romania la implementarea proiectului de informatizare a educatiei din Romania a fost premiata cu European IT Excellence Award 2008, la categoria Independent Software Vendors – Vertical Market.

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.advancedElearning.com.