3 motive pentru care sa iti cumperi o pereche de balerini din piele

Balerinii sunt cele mai utilizate produse de incaltaminte in perioada calda a anului. Produs destinat femeilor, balerinii pot fi gasiti intr-o diversitate larga de modele, intr-o multitudine de culori sau modele cu balerini confectionati din piele naturala lacuita, box sau intoarsaimprimeu.

Comoditatea si Relaxarea

Comoditatea este cel mai important atribut al balerinilor, confortul zilnic este sporit, datorita structurii lui. Simpli, cu talpa joasa, balerinii se pliaza perfect pe structura picorului si astfel devin o necesitatea in perioada calda a anului.

Rezistenta in timp

Balerinii confectionati din piele naturala ofera o rezistenta sporita atat in timp, cat si la purtari repetate. Piele naturala este cel mai bun material folosit in industria de incaltaminte. Preturile sunt intr-adevar putin mai piperate, fata de balerinii confectionati din panza, dar calitatea este una cu mult superioara.

Poarta balerinii din piele alaturi de o tinuta eleganta, casual sau chiar office

Balerinii se pot asorta perfect alaturi de aproape orice tinuta. In functie de tipul de piele ales, balerinii din piele, se pot alinia atat unor tinute elegante, cat si unor tinute office sau casual. Astfel, daca alegi o pereche de balerini din piele lacuita, ii poti asorta fara nicio problema alaturi de o rochie de seara, iar daca alegi o pereche de balerini din piele clasica, de tip box, atunci poti sa ii pui langa o tinuta office. Pentru un aer mai lejer, balerinii din piele intoarsa pot reprezenta alternativa perfecta, acest tip de piele este mai dificil de intretinut, dar aspectul generat este unul pe masura.

Cumpara-ti pereche preferata de balerini

Pentru ca alegerea incaltamintei a inceput sa devina o problema de viata si de moarte, iti recomanda sa iti faci o pereche de balerini la comanda. Acum posibilitatile s-au extins si in mediul online, iar tu iti poti creea propria pereche de balerini din piele rapid.

Pantofipielenaturala.ro este un magazin online care iti ofera posibilitate de cumparare a unei perechi de balerini confectionati din piele naturala lacuita, box sau intoarsa. Procesul este unul foarte simplu, iti alegi modelul preferat, apoi alegi modelul de piele din cele peste 50 de mostre prezentate. Comanda ta este trimisa direct catre o fabrica din Romania, transportul este gratuit si balerinii ajung la tine in maxim 7 zile.