3 motive grozave pentru a oferi cadouri si bijuterii handmade de femei

Probabil stiti cat de teribile sunt momentele in care intelegeti ca tot efortul depus si timpul consumat pentru gasirea unui cadou potrivit a fost irosit pentru ca un dar pe care l-ati ales ca sa-l oferiti cuiva nu este ceea ce isi dorea destinatarul lui. Acest lucru poate fi deosebit de dur. Deci, daca sunteti in cautarea sau ceva special, daca stiti ca persoana destinatara este amatoare de bijuterii handmade pentru femei care sunt unice, atunci ar trebui sa va ganditi sa oferiti un cadou facut manual, in loc sa cumparati ceva din magazinele normale. Iata 3 motive:

# 1 Sunt distractiv de facut!

Pentru acei oameni care se bucura de crafting, cadourile facute in casa sunt un motiv de distractie si petrecere placuta a timpului liber! Exista, probabil, nici un motiv mai bun pentru a face darurile tale cu mana decat placerea pura si neadulata in procesul creativ. Daca sunteti o persoana creatoare, sa faceti cadouri pentru cei dragi trebuie sa fie un proces placut de la planificare pana la finisare si ambalare. Ce motiv mai bun este sa oferiti daruri handmade decat faptul ca va bucurati sa le creati sau chiar sa le alegeti si personaliza cand le cumparati? Daca nici unul dintre celelalte motive din aceasta pagina nu va atrage atentia, speram ca aceasta va fi.

Bratara handmade femei

# 2 Cadourile handmade pot fi realizate dintr-o multitudine de materiale

Cei mai multi mestesugari au un fel de “provizii” in casele lor. Fie ca sunt unelte sau materiale tricotat sau pietre semipretioase de diferite culori pentru bijuterii de femei handmase, sticla colorata sau orice alte materiale, oamenii care se bucura atunci cand creaza lucruri tind sa devina adevarati harciogi cand este vorba despre proviziile lor. In special atunci cand articolele sunt disponibile la preturi reduse, este usor sa se investeasa in ele si sa se stocheze lucruri care vor fi cu siguranta bune de utilizat in viitor. Aceasta poate fi o problema extraordinara pentru persoanele care fac meserii in mod regulat.

Atunci cand alegeti sa faceti cadouri handmade pentru cei dragi, aveti optiunea de a va face proiectele in functie de materialele pe care le aveti deja, care folosesc articolele pe care le aveti in stoc si au fost puse la pastrare pentru utilizare ulterioara. Puteti utiliza fire sau piele sau orice alte materiale pe care le-ati cumparat pentru ca erau frumoase si pe care ati dorit sa le utilizati, dar pentru care nu ati avut inca un proiect desemnat.

# 3 Ele pot economisi bani

Desi este cu siguranta adevarat ca, in unele cazuri, cadourile realizate manual costa semnificativ mai multi bani decat versiunile de cumparat din magazine pentru articole asemanatoare (puloverele din lana sunt un exemplu excelent al acestui fapt!), in unele cazuri sa oferiti daruri handmade sunt o oportunitate ca sa economisiti bani. Bijuteriile handmade, de exemplu, pot economisi bani pentru ca alternativele achizitionate din magazine sunt mult mai scumpe.

Daca credeti ca puteti crea un produs de inalta calitate, poate fi intelept sa faceti acest lucru atunci cand alternativa este sa cheltuiti mai mult de 100 de lei pe un element pe care il puteti face pentru mai putin de 50 de lei. Notati, totusi, ca este un truc urat sa faceti sau sa oferiti un produs handmade de calitate inferioara doar din motive de economisire a banilor. Faceti acest lucru numai daca credeti ca darul este un cadou cu adevarat valoros.

Va rugam sa fiti corecti cu oamenii carora le dati daruri. Mai ales intr-o situatie de schimb de cadouri, asigurati-va ca darurile pe care le oferiti sunt de buna calitate, in aceeasi masura ca acelea pe care va doriti sa le primiti de la altcineva.

Nu ar trebui sa dam nimanui lucruri pe care nu ne-ar placea sa le primim chiar noi: aceasta este o regula excelenta in ceea ce priveste si cadourile realizate manual. Daca nu este un obiect pe care v-ar placea sa il primiti de la unal dintre persoanele dragi, atunci nu ar trebui sa-l oferiti nici unei persoane.