3 modalitati prin care BOTEZUL fiicei tale va fi unul DE NEUITAT!

Botezul micutei reprezinta un eveniment extrem de important, atat pentru familie, cat si pentru prietenii si cunostintele parintilor. De aceea, iti vei dori, cu siguranta, ca toate persoanele dragi sa iti fie alaturi in aceste clipe unice. Pentru a-i implica pe invitati in momentele voastre de bucurie, trebuie sa concepi un eveniment inedit, care va ramane, pentru mult timp, in memoria tuturor.

Iata ce poti face pentru a implica invitatii in evenimentul mult asteptat al botezului!

  1. Alege o locatie de vis!

culcer

Daca iti doresti ca invitatii tai sa se simta genial pe durata evenimentului, o idee inteleapta este sa alegi o locatie deosebita, in detrimentul clasicului restaurant. Opteaza pentru o zona aflata in mijlocul naturii, care sa ofere peisaje extraordinare, precum comuna Runcu, din judetul Gorj. Asadar, daca vrei cazare in regiunea Sohodol, intra pe Domeniulculcer.ro, pentru a te bucura, alaturi de invitatii tai, de un conac cu o istorie bogata. Trebuie sa stii ca pensiunea Casa Culcer se poate inchiria integral, astfel fiind perfecta pentru evenimentul tau privat. De asemenea, locatia dispune de un loc de joaca pentru copii si numeroase alte facilitati, pe care trebuie sa le descoperi!

  1. Opteaza pentru marturii inedite!

marturie fata

Indiferent ce locatie vei alege, o alta modalitate de a-ti bucura invitatii este aceea de a le oferi marturii unice. De aceea, opteaza pentru obiecte simbolice, reprezentative pentru ocazie si, in acelasi timp, atractive pentru invitati. De exemplu, poti accesa https://www.taramuliubirii.ro/marturii-botez-fata/, unde ai la dispozitie o gama larga de variante. Poti alege dintre numeroase modele de suporturi pentru fotografii, ingerasi decorativi sau borcanele de miere decorate handmade si personalizate cu numele fetitei tale. In acest fel, membrii familiei si prietenii vor putea pastra o amintire fizica, originala si creativa.

  1. Concepe o carte cu amintiri!

Carte cu Amintiri draguta

Un concept extrem de original si de actual este crearea unui jurnal cu amintiri. Poti achizitiona o astfel de carticica din librarii, cu un design prestabilit, sau o poti dezvolta chiar tu. Cumpara o agenda cu coperta atractiva si creeaza o tematica. Poti scrie, pe prima pagina, folosind un marker colorat, o urare de “Bine ati venit!”, pe care invitatii sa o citeasca, atunci cand deschid jurnalul. Apoi, incurajeaza-i, pe fiecare dintre ei, sa scrie un mesaj pentru fetita ta. Poate fi o felicitare cu ocazia botezului, sfaturi pentru viitor sau orice altceva. Pastreaza aceasta carte cu amintiri si daruieste-o micutei tale, peste ani, cand va putea sa citeasca. Va fi, in mod clar, un cadou special!

 

Asadar, acestea sunt doar trei dintre modalitatile prin care poti concepe un botez de neuitat, pe care invitatii il vor aprecia, cu siguranta. Aplica aceste sfaturi si bucura-te de un eveniment inedit!