3 lucruri pe care trebuie sa le spui astazi si in fiecare zi

Fiind singurul arhitect al destinului tau, trebuie sa te asiguri ca folosesti unul dintre cele mai mari instrumente ale tale: vocea ta. Aceasta voce interioara va va ajuta sa formulati un plan si sa va inecati vocile externe ale criticilor. Vocea ta detine puterea de a-ti spori increderea si te ajuta sa inveti din esecuri atunci cand apar. Fii foarte sincera cu tine. Vocea voastra se alatura corului negativ al celor care se indoiesc? Daca raspunsul este “da”, va trebui sa reprogramati procesul de gandire, spunandu-va aceste trei lucruri astazi – si in fiecare zi – pentru tot restul vietii.

Fa-o acum!
Procrastinarea este ca un ghimpe. Lasata nesupravegheata, va va atrage intr-o mlastina de indecizie ingrozitoare. Veti prezenta scuze dupa scuze, in cele din urma producand abolirea visului tau. Daca iti spui mereu ca e bine sa nu faci nimic, atunci nimic nu va fi ceea ce faci. In schimb, permiteti vocii interioare sa va motiveze de dimineata pana in noapte. Devino propriul tau antrenor si promoveaza schimbarea.

Ma merit
Ori de cate ori intalnesc pe cineva care si-a lasat visul sa deraieze sau care pare sa treaca la oportunitati de crestere sau dezvoltare personala, intotdeauna ma intreb de ce nu merita sa fie cea mai buna varianta a lor. Daca sunteti printre cei care se multumesc cu ceva mai putin decat succesul despre care viseaza, trebuie sa iesiti din zona de confort. Indiferent daca visul tau urmareste o schimbare de cariera pe care ai dorit-o intotdeauna, incepeti sa va reamintiti ca meritati un viitor mai stralucitor. Apoi, investeste in tine, oferindu-ti totul.

Stiu ca pot
Teama de esec este unul dintre cele mai mari obstacole in calea succesului. Cu toate acestea, acest obstacol poate fi abordat in mod eficient prin imputernicirea vocii voastre interioare. Toti avem temeri, dar daca luam in mod obisnuit decizii bazate pe frica, nu vom ajunge niciodata la intregul nostru potential. Daca permitem fricii sa ne paralizeze progresul, vom crea planuri pentru mediocritate si vom rata lectiile nepretuite.

Depasirea fricii nu este un proces care se va realiza peste noapte. Este posibil sa solicitati sa beneficiati de resursele suplimentare pe care le aveti la dispozitie, cum ar fi terapia individuala. Desi poate fi extrem de incomod sa iesiti din zona de confort, sentimentul de libertate este incomparabil si ceea ce veti simti nu se aseamana niciunui succes.

Incepe sa-ti asculti vocea astazi. Ce zici? Credeti ca puteti reusi? Chiar daca veti crede ca puteti sau daca credeti ca nu puteti, oricum aveti dreptate. Cand va veti gasi succesul, asigurati-va ca vocea interioara ramane pozitiva si motivanta. Nu vrei sa fii multumit. Succesul nu este niciodata detinut. Este inchiriat, iar chiria se datoreaza in fiecare zi. Orice iti vei propune sa realizezi, vei reusi!