3 iulie 2012, la Constanta. Vino la preselectia pentru Tabara de Film pentru copii, editia a2a

TABARA DE FILM pentru copii (6-17 ani) va invita la preselectia din
3 iulie, 2012 – la sediul Radio Romania, din Mamaia, vila nr.1, intre orele 10:00-18:00.
Tabara de film este un program ce se adreseaza tinerilor care au ca pasiune cinematografia, oferind acestora sansa de a-si testa propriile limite, de a-si descoperi noi pasiuni conexe sau de a-si fructifica talentul.
„Tabara de film este un proiect in care credem, mai ales pentru ca ne propunem sa le oferim participantilor o viziune mult mai clara asupra a ceea ce inseamna productia de film. Practic, le oferim acestora sansa de a juca intr-un film ce va fi distribuit in cinematografe si prezentat la festivaluri de film nationale si internationale. Vorbim, deci, nu doar de sansa de a se face remarcati, ci implicit si de o contributie la dezvoltarea lor din punct de vedere spiritual si intelectual.” Bogdan Alexe, Producatorul General Tabara de film.
In Tabara de film, copiii vor participa la cursuri de actorie, de dictie, de miscare scenica, introducere in arta teatrului urmate de o perioada de doua saptamani in care vor pune in practica ceea ce au invatat. Pe langa cursuri si filmari copiii vor lua lectii de coregrafie, canto dar vor desfasura si diverse activitati recreative pline distractie si buna dispozitie! Programul complet poate fi gasit pe site-ul nostru: www.tabaradefilm.ro
Proiectul Tabara de Film este realizat in parteneriat media cu Radio Romania.

Persoana de contact: Eleodor Sirbu Telefon: 0755.132.278 e-mail: eli@dreammediagroup.ro