29 februarie – o zi în plus, un concert care merită! – BiMS in Club A

O dată la 4 ani avem o zi în plus. De ce să nu o petreci extraordinar, la un concert cu muzică bună, a unei trupe en-vogue care în luna de dragoste a lui Februarie dă glas „fluturilor din stomac”?

Butterflies in My Stomach, trupa care îţi dă peste cap simÅ£urile cu ritmurile de nu-jazz, funk, electro te invită la un concert la care să simÅ£i din plin că ….seara de 29 februarie e una câştigată!

Hai şi tu în seara de 29 februarie în Club A! Concertul BiMS nu e unul la care să stai pe scaun, nu e un concert la care să-ţi fie frig, nu e un concert de văzut de unul singur. Ia-ţi prietenii şi vino la un concert la care vei dansa, vei pluti, te vei distra, te vei simţi într-o lume magică.

Vrei să vezi cum e la un concert BiMS? Urmăreşte acest Video!

Vino să o asculţi pe Catrinel care umple fiecare spaţiu cu vocea ei vibrantă, vino să-l vezi pe Bujor dansând pe bas, pe Meghi jucandu-se cu clapele şi samples-urile, vino să simţi ritmul şi balansul lui Laurentze! şi să aluneci pe corzile chitării lui John!

În plus, nu uita de concursul „Cum arată Fluturele Tău?”, făcut special pentru ca visele tale să prindă contur! În cadrul concertului din Club A, va fi anunţat câştigătorul dar până atunci dă like paginii oficiale şi trimite-ne aripile tale de dragoste!

29 februarie – o zi în plus, o seară de concert care merită, în Club A!

Te aşteptăm cu aripile deschise!

Preţul de intrare rămâne studenţesc: 10 lei.