Bun Venit pe Det. Ro
De astazi veti avea posibilitatea gratuita de a gasi cu usurinta furnizori de servicii de securitate privata. Indiferent ca sunt companii de paza si securitate privata sau agentii de detectivi particulari, problemele dumneavoastra vor beneficia de experienta unor specialisti in securitate privata, experienta dobindita de acestia in decursul mai multor ani de activitate.
Dumneavoastra veti posta proiecte iar furnizorii de securitate privata vor licita pentru rezolvarea acestora. Astfel, veti putea alege oferta cea mai avantajoasa pentru dumneavoastra sau furnizorul de securitate care va inspira cea mai mare incredere. Printre furnizorii de securitate privata se numara companii de paza si securitate, agentii de detectivi particulari, IT security precum si companii producatoare /importatore de dispozitive si echipamente electronice speciale (D.E.E.S.).
Pentru furnizorii de securitate privata punem la dispozitie posibilitatea de a gasi si rezolva proiecte corespunzatoare pregatirii si experientei acumulate. Va invitam sa va inregistrati compania astfel, potentialii clienti vor putea sa va cunoasca si sa va solicite serviciile.
O noutate care va veni in sprijinul celor ce vor folosi acest site este suportul online care va poate ajuta sa folositi resursele site-ului in interesul dumneavoastra.