28 Noiembrie 2011 Managementul: provocare si oportunitate/seminar adresat femeilor manager

Investeste în oameni !

Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013
Axa prioritara 3 „Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor”
Domeniul major de interventie 3.1 „Promovarea culturii antreprenoriale”
Titlul proiectului: Dialog antreprenorial pentru performanta in afaceri
Numarul de identificare al contractului: POSDRU/92/3.1/S/59376

28 Noiembrie 2011
Managementul: provocare si oportunitate/seminar adresat femeilor manager

Right People SRL impreuna cu partenerii sai Care Why Olanda, OTIMMC Craiova, OTIMMC Timişoara si Asociatia Camera de Comert, Industrie si Agricultura Olandeza in Romania din Bucuresti implementeaza proiectul „Dialog antreprenorial pentru performanta in afaceri”.

Right People este o firma de consultanta, cu sediul in Craiova, ce ofera solutii personalizate in domeniul resurselor umane care vizeaza cresterea performantei in urma explorarii si administrarii adecvate a comportamentului natural.
Right People ofera resursele sale antreprenorilor si managerilor interesati prin intermediul proiectului „Dialog antreprenorial pentru performanta in afaceri”.

Una dintre componentele proiectului se adreseaza femeilor in management si are ca scop identificarea provocarilor cu care se confrunta femeile in pozitii de management.
Care sunt perspectivele de dezvoltare profesionala, cum sunt percepute femeile manager de catre angajati, cum se desfasoara comunicarea in prezenta unei femei manager sunt intrebarile ce vor fi adresate in acest modul.
Obiectivul acestui seminar este cresterea performantei femeilor din conducere prin identificarea provocarilor specifice si formularea de solutii.

Seminarul va fi structurat pe trei sesiuni:
1. Sesiunea 1: Managerul și rolul sau unic – Provocarile identitatii (Fii ceea ce esti si nu ceea ce vor altii sa fii)
2. Sesiunea 2: Managerul si viata sa sociala – Provocarile rolurilor (Pastreaza un echilibru intre viata profesionala si viata sociala)
3. Sesiunea 3: Managerul si mediul de afaceri – Provocarile contextului (Valorifica particularitatile
contextului in care te afli)

Vor fi organizate doua seminarii a cate 20 de participanti desfasurate in orasele Timisoara si Craiova, la care pot participa femei cu functii de conducere din cele doua zone vizate de proiect, respectiv zona de Vest si zona de Sud-Vest.
Evenimentele se vor desfasura in 12 ianuarie 2012 in orasul Craiova, respectiv 26 ianuarie 2012 in Timisoara, intre orele 16:00-19:00.

Persoanele interesate se pot inscrie la adresa inscrieri@rightpeople.ro.

Pentru mai multe informatii despre proiect ne puteti contacta la e-mail: proiect_da@rightpeople.ro sau la sediul firmei din Craiova, Str. Tudor Vladimirescu, nr. 44.

Persoana contact:
SERAFIM TIULETE | Secretar Proiect | 0755-082.251