25 mai – lansarea campaniei “Greutatea Ideala”

Pe 25 mai, la Bucuresti, Constanta si Iasi are loc lansarea campaniei GREUTATEA IDEALA.
Se apropie vara si vrei sa arati fenomenal in costumul de baie? Sunt doar cateva zone pe care vrei sa le lucrezi? Vrei sa scapi de multe kilograme intr-un timp scurt, rezultatul fiind unul spectaculos si de lunga durata? Iti lipseste motivatia?
Centrele de slabit si infrumusetare Silhouette isi propun ca vara aceasta sa transforme orice femeie intr-o adevarata aparitie de senzatie!
De aceea au realizat special pentru doamnele care doresc sa piarda kilograme..si multi cm, un program special, personalizat: GREUTATEA IDEALA!

 

AJUNGI IN 2 LUNI LA GREUTATEA IDEALA SI NOI TE RASPLATIM CU O EXCURSIE PENTRU A-TI ETALA NOUA SILUETA!


 

Campania se adreseaza tuturor doamnelor si domnisoarelor ( dar si domnilor) care doresc sa piarda in greutate intr-un mod relaxant,  fara efort exagerat, intr-un timp foarte scurt, pentru a arata perfect in bikini si nu numai.
Centrele de slabit si infrumusetare Silhouette le propum programe personalizate iar pentru a fi cat mai motivati, le rasplatim efortul doamnelor atat prin garantia unei siluete desavarsite, dar si cu o excursie in doi unde se vor putea mandri cu noua silueta.
Durata Campaniei:
1 mai – 15 august
Desfasurare campanie:
In competitie se pot inscrie atat doamne, cat si domni.
Timp de 2 luni din momentul in care se hotrasc sa  inceapa programul ( in perioada 1 mai – 15 august)  trebuie sa slabeasca  “X  Kg” pt a ajunge la GREUTATEA IDEALA, dar nu mai putin de 5 kg; numarul de kg este stabilit de medicul specialist  si un cantar special (care face o analiza detaliata a masei corporale; calculeaza in procente tesutul adipos, masa musculara si osoasa + cantitatea de apa retinuta in organism).  Dupa acest diagnostic le este recomandat un program special, tratamente personalizate in functie de necesitatile fiecaruia, de silueta, de inaltime, de zonele pe care trebuie sa le lucreze..si nu in ultimul rand de kilograme.  Pe parcursul celor 2 luni persoanele inscrise in competitie vor fi monitorizate de medicul specialist.
PRIMELE 5 PERSOANE CARE ATING GREUTATEA IDEALA STABILITA LA INTRAREA IN CAMPANIE,  VOR CASTIGA O EXCURSIE DE 2 PERSOANE INTR-O LOCATIE PRESTABILITA, INTR-UN HOTEL DE 4*, CU MIC DEJUN INCLUS IN PERIOADA SEPTEMBRIE -OCTOMBRIE 2011.

DIN REGULAMENTUL CAMPANIEI
INFORMARE
Silhouette este adeptul tratamentelor naturale si noninvazive si NU recomanda utilizarea suplimentelor alimentare sau a medicamentelor pentru rezolvarea inestetismelor faciale si corporale.
In cazul in care participantul la concurs , in perioada celor 2 luni , foloseste tratamente hormonale sau stie/nu stie de un dezechilibru hormonal nu va avea rezultatele stabilite.
CONDITII DE PARTICIPARE
In perioada efectuarii tratamentelor de slabit, pe parcursul celor 2 luni, nu se accepta efectuarea  de interventii chirurgicale ( liposuctie/lipoaspiratie,inel/balon gastric) pentru diminuarea tesutului adipos.
Sa nu se foloseasca produse sau tratamente hormonale pe perioada desfasurarii tratamentelor.
INSCRIERE
Inscrierea in concurs se face prin completarea formularului de inscriere cu datele solicitate  .
PROCEDURA
Formularul de inscriere se va completa decat de persoana direct implicata, si acesta nu mai poate suferi modificari.Un participant poate completa un singur formular de inscriere.
PARTICIPANTI
Pot participa la concurs clientii  Silhouette cat si noi clienti ( atat femei cat si barbati)  care timp de 2 luni din momentul in care se hotarasc sa inceapa programul( in perioada 1 mai – 15 august 2011) trebuie sa slabeasca minim 5 kilograme   cu tratamente  specifice si personalizate , efectuate la oricare dintre sediile Silhouette, dieta personalizata recomandata de specialistul Silhouette cat si cu frecventa stabilita de comun acord. Pe tot parcursul perioadei de tratamente participantul/a va fi monitorizata de medicii Silhouette .
PERIOADA CONCURSULUI
Concursul se desfasoara in perioada  01 mai 2011  – 15 august 2011.
CASTIGATORII/PREMII
Pe data de 16 august 2011 vor fi desemnati 5 castigatori ai concursului prin extragerea la tombola din toti participantii care au obtinut GREUTATEA IDEALA in 2 luni de tratamente.Premiul pentru fiecare castigator va fi o excursie  de 2 persoane pe o plaja insorita a Mediteranei, intr-un hotel de 4*, cu transport si mic dejun inclus in perioada septembrie –octombrie 2011. Castigatorii vor fi anuntati  telefonic , prin email si afisati pe site-ul www.silhouette.ro <http://www.silhouette.ro>

Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie specialistii Silhouette in centrele din:
1.UNIRII-Bd.Regina Maria nr.1 sect.4 Buc.
2.DOROBANTI-Calea Dorobanti nr.200 sect.1 Buc.
3.ROMANA-Bd.Lascar Catargiu nr.17 sect.1 Buc.
4.IASI-str.Anastasie Pannu-Bloc Moldova
5. CONSTANTA – Bvd Mamaia 168


Centre de Slabit si Infrumusetare Silhouette

www.silhouette.ro