24shop te invita in universul Naf Naf , pentru a simti finetea si parfumul artei franceze

24shop iti aduce in premiera produsele marca Naf Naf, pentru confortul tau si al familiei tale. Campania acorda tuturor clientilor 24shop doua prosoape de corp  marca Naf Naf  la pretul unuia singur. Promotia incepe joi, 16 septembrie, si va fi valabila 30 zile.

 “Naf Naf este necontestat un brand recunoscut pe piata romaneasca, iar gama de textile Naf Naf Maison este net superioara din punct de vedere calitatv. Design unic, culori combinate in colectii complete, material fin si combinatii naturalede bumbac  sunt doar cateva din trasaturile care o fac deosebita si ne bucuram ca o putem avea in premiera pe online” , precizeaza reprezentantii 24shop.

Ce ne-am dorit prin aceasta campanie este sa promovam Naf Naf Maison  pe piata romaneasca, iar aceasta promotie vine ca un motiv in plus pentru clientul roman in a  cumpara de pe 24shop. Promotia vizeaza prosoapele de corp, insa tipul produselor Naf Naf variaza (halate de corp, lenjerii de pat, cuverturi, etc).

“Fiecare gama prezinta caracteristici diferite: Casual Colors este tesatura de bumbac 100%, in mai multe combinatii de cate 2 colori, Millenium  are ca element de baza bambusul, Star Unico –inul,  Diamond aduce in prim plan cristalele; practic fiecare colectie in sine este un motiv de achizitie”, precizeaza reprezentantii brandului pe Romania.

Promotia  va fi comunicata pe toate canalele de comunicare (www.24hop.ro, newslettere, comunicate de presa, etc. Mai multe informatii puteti afla la marketing@24shop.ro sau accesand pagina noastra de campanii.

marketing@24shop.ro

www.24shop.ro