24 aprilie 2012, aniversarea BLT.RO aduce utilizatorilor reduceri in premiera si sute de premii!

Cum au mai ramas doar cateva zile pana la aniversarea a 5 ani de existenta, BLT.RO a intrat in febra ultimelor pregatiri! BLT.RO a crescut si si-a diversificat serviciile tocmai datorita numarului de utilizatori care a s-a marit an de an, iar acum in prag de aniversare BLT.RO rasplateste fidelitatea utilizatorilor cu multe surprize!

Asa ca pe 24 aprilie 2012 in intervalul orar 00.00-23.59, BLT.RO organizeaza o petrecere gigant la care sunt asteptati toti consumatorii de evenimente din Romania si nu numai. Iar cum este singura aniversare a BLT.RO sarbatorita pana acum, pentru toti cei ce vor intra pe 24 aprilie pe site, BLT.RO a pregatit cadouri si surprize de proportii: 35% reducere la toate biletele evenimentelor prezente pe site dar si o multime de premii acordate prin tragere la sorti din ora in ora! Asa ca intra pe BLT.RO pe 24 aprilie in intervalul 00.00-23.59, cumpara un bilet cu reducere de 35% si poti castiga unul din numeroasele premii ce vor fi extrase la tombola din ora in ora. Premiile acordate la tombola vor fi: invitatii la Podu, cd-uri cu autograful Larei Fabian, invitatii la Lacul Lebedelor, invitatii la Straini In Noapte, Meet&Greet cu Manowar la OST FEST si multe altele. BLT.RO incearca astfel sa multumeasca tuturor utilizatorilor site-ului datorita carora este posibila aceasta aniversare. Lista completa de premii si orele de extragere vor fi afisate pe BLT.RO.

Cum de-a lungul celor 5 ani de existenta BLT.RO a reusit mai multe premiere (livrarea biletelor in maxim 18 de la lansarea comenzii, dezvoltarea unui call center deschis nonstop, posibilitatea de a achizitiona bilete prin cardul de credit cu plata in 12 rate, ghid video implementat pe site care arata pas cu pas cum se poate achizitiona un bilet), acum in prag de aniversare, BLT.RO ofera tot in premiera utilizatorilor sai reduceri de 35% la toate evenimentele de pe site si multe alte premii!

BLT.RO va invita pe 24 aprilie pe www.blt.ro pentru a sarbatori impreuna cei 5 ani de activitate cu multe reduceri pentru toti vizitatorii dar si o multime de premii!