23 Iunie – Conferinta “Marketing Direct” sustinuta de Drayton Bird

Drayton  Bird, cel care a spus ca “marketingul este simplu, dar oamenii il fac sa para complicat”,

va impartasi din secretele sale in cadrul unei conferinte de o zi, pe 23 iunie, la Bucuresti

Bucuresti, 11 iunie 2009 – Inter Contact Group, specialist in organizarea de seminarii si training, va prezenta un “recital” Drayton Bird, la Rin Grand Hotel, pe 23 iunie.

 Drayton Bird este una dintre cele 50 de personalitati in viata care a modelat marketing-ul de astazi, alaturandu-se astfel lui Kotler, Peters si Levitt. Drayton vine pentru a treia oara in Romania, de aceasta data insa, este protagonistul unei intalniri de o zi cu cei ce vor sa afle, printre altele, care este cea mai importanta intrebare din marketing.

Atat pentru cei care au avut ocazia sa il vada in cadrul prezentarilor anterioare, cat si pentru cei ce nu au avut inca aceasta sansa, Drayton Bird va oferi raspunsuri la intrebari incitante si va discuta impreuna cu interlocutorii despre solutii eficiente de marketing.  

Dintre temele pe care Drayton le va aborda nu vor lipsi analize asupra celui mai profitabil tip de comunicare cu clientii, ponturi pentru a escalada mintile acestora, idei pentru a genera si exploata eficient bazele de date cu scopul de a loializa clientii si a mentine pe linia de plutire vanzarile in perioade de recesiune. Va explica inclusiv cum poate stimula Mozart procesul de creatie si va impartasi cele 10 porunci ale succesului unei campanii de marketing.

“Drayton ne va prezenta totul dintr-o perspectiva proaspata si adaptata realitatii in care astazi se deruleaza orice afacere, fie ea multinationala sau mica intreprindere”, a declarat Tsvetan Davidkov, managing director Inter Contact Group. “Fiecare simte acum ca trebuie sa schimbe ceva. Sau nu inca? Cred ca este momentul sa ne dezmeticim si sa discutam cu cartile pe fata despre ce ar trebui sa schimbam si despre felul in care trebuie sa exploatam oportunitatile momentului. Caci in orice criza exista oportunitati pentru cei curajosi si informati. De aceea l-am invitat pe Drayton sa sustina o serie de conferinte la Bucuresti si la Sofia, pentru ca sunt convins ca avem nevoie sa impartasim informatii si sa redescoperim, asa cum spune Drayton, <<bunul simt al marketingului>>”.

Tsvetan Davidkov este absolvent al primei serii a EADIM (European Academy of Direct and Interactive Marketing), al carei fondator si decan este Drayton Bird.

Cei care se inscriu la conferinta pana in data de 15 iunie, vor primi cadou cartea lui Drayton Bird “Marketing Direct pe Înţelesul Tuturor” si vor beneficia de un pret special la inscriere. Cartea este la a patra ediţie şi a fost publicatã în 13 limbi fiind cea mai bine vândutã carte pe acest subiect.

Detalii despe program, inscriere si oferte speciale, pot fi gasite pe http://www.intercontactro.com/drayton .

Evenimentul este organizat sub egida EADIM, iar sponsorul conferintei este www.listafirme.ro.

Partenerii evenimentului sunt IAA (International Advertising Association), 3ner.ro, businessedu.ro ,iar partenerii media sunt 9am.ro, Sapte Seri, comunicatedepresa.ro, markmedia.ro, radiolynx.ro, wall-street.ro, ziare.ro, revistele Business Woman si The Marketer, precum si Smart FM.

 

Persoane de contact:

Vera Purdel – Event Manager, vera@intercontactro.com

Victoria Goea – Event Organizer, victoria@intercontactro.com.

Tel.: 021/2034748

Mobil: 0766.331408

Fax: 0318 163 927

E-mail: office@intercontactro.com

Web: http://www.intercontactro.com/drayton