23.08.2011: CONCURSUL INTERNAÅ¢IONAL DE FOTOGRAFIE DE MEDIU

 

Setează-ţi lentila pe Marea Neagră!

Eşti pasionat de fotografie şi iubeşti marea? Deţii măiestria de a îmbina perfect arta cu spiritul eco? Atunci, setează-ţi lentila pe Marea Neagră!

Dacă te regăseşti în rândurile de mai sus, înseamnă că eşti persoana potrivită. Prin urmare, te provocăm să te înscrii la cea de-a IX–a ediţie a Concursului de Fotografie de Mediu şi să ne oferi dovada talentului tău. De data asta, concursul este internaţional. Aşadar, fie că eşti român sau locuieşti peste hotare, trimite-ne fotografiile tale în perioada 19 august–21 octombrie 2011 şi intră într-o competiţie din care poţi ieşi câştigător!

Peisajele subacvatice, elementele de biodiversitate marină şi de poluare a ţărmului şi a apei sunt cele două secţiuni ale concursului. Aşteptăm fotografiile tale (alb–negru sau color), în maxim 2 exemplare, cu dimensiunile 1024 X 768 px la 72 DPI, la adresa office@marenostrum.ro, cu menţiunea „Utilizare liberă ONG Mare Nostrum”. Nu uita să-ţi menţionezi numele complet, datele de contact (adresă poştală, număr de telefon, e-mail), denumirea lucrărilor, a locului unde au fost realizate şi secţiunea în care se încadrează!

Promovarea responsabilităţii sociale şi ecologice faţă de mediul marin, nivelul artistic, nivelul tehnic, originalitatea şi creativitatea fotografiilor tale sunt criteriile pe baza cărora juriul va decide câştigătorii.  Înscrie-te în concurs şi prezintă-ne marea prin ochii tăi!

Ce trebuie să ştii?

Nu acceptăm decât fotografii originale. Orice fotografie, care încalcă prevederile legii dreptului de autor şi nu este din anul curent, nu va fi acceptată în concurs.

Vom desemna cele mai bune lucrări în perioada 26–31 octombrie 2011.

Ai la dispoziţie maxim 4 luni în care să-ţi ridici premiul de la data desemnării câştigătorilor.

Te vom anunţa care vor fi premiile şi cine va face parte din juriu, cât de repede se poate.

*   *   *

Concursul face parte din cadrul evenimentului “Ziua Internaţională a Mării Negre”.

 MARCELA ROMAN
RESPONSABIL PR
ONG MARE NOSTRUM