20.04 – Vampires Feast in Transylvania: Theatres des Vampires in premiera la Cluj

Concert Theatres des Vampires (Gothic/Vampiric Metal) in 20 aprilie 2012 la Cluj-Napoca. Lineup-ul concertului este completat cu trupele JTR Sickert (Gothic/ Industrial) si Lunocode (Progressive Metal) din Italia, Eufobia (Death Metal) din Bulgaria si trupa autohtona The Hourglass (Symphonic/Industrial metal).

20 aprilie 2012, Irish & Music Pub, ora 19

 

Slujitori ai cultului vampirilor,  trupa italiana de gothic Theatres des Vampires va poposi in Transilvania, patria lui Dracula, la Marele Ospat al Vampirilor.

Acestia isi vor potoli setea continua de sange alaturi de fanii lor in Irish & Music Pub, pe 20 aprilie 2012, de la ora 19.

Dupa ce anul trecut au cantat pe luna plina la Bucuresti, anul acesta se pregatesc sa-i faca o vizita lui insusi Dracula, care a reprezentat deseori o sursa de inspiratie pentru trupa italiana. “Cel mai bun spectacol de pe bulevard” se transforma astfel in cel mai mare Ospat al Vampirilor din Transilvania, ospat la care sunt invitati toti fanii trupei.

Concertul e o ocazie pentru impatimitii genului sa participe la un adevarat ritual vampiristic, trupa promitandu-ne un real spectacol.

>>> Sonya Scarlet: Suntem mandri sa venim pentru prima oara in Transilvania! Solista Theatres des Vampires transmite un mesaj fanilor romani.

Mesajul Sonyei: http://www.youtube.com/watch?v=teZ_6EmHnS4

Cititi si un interviu cu Sonya Scarlet (Theatres des Vampires) acordat Metalhead.ro in 2011:

“Mi-ar placea sa vin in Transilvania” – http://www.metalhead.ro/theatres-des-vampires/interviuri-theatres-des-vampires/sonya-scarlet–theatres-des-vampires–mi-ar-placea-sa-vin-in-transilv-93917#ixzz1nVMFLV7W

 

SURPRIZA: Trupa The Hourglass (Symphonic/Industrial metal) va pregateste o SURPRIZA! Membrii trupei ofera cate un CD cu demo-ul Requiem primilor 10 rockeri ce vor participa la concertul nostru.

REQUIEM DEMO PREVIEW – www.youtube.com/watch?v=RGr_Bg3SVB4

http://www.facebook.com/pages/The-Hourglass-Romania/244843988922078

 

MINI-TARG: In seara concertului cei interesati isi vor putea procura GENTI, BRATARI si ACCESORII din piele naturala, confectionate exclusiv manual de Cristina Ganymede Leather Design intr-un mini-targ organizat ad-hoc la intrarea in sala concertului. Mai multe detalii la: http://www.facebook.com/Cristina.Ganymede.Leather

 

Concertele din Romania fac parte din turneul european Moonlight Waltz 2012, turneu de promovare al albumului “Moonlight Waltz”, cel mai recent CD al trupei, scos anul trecut de casa de discuri Aural Music.

Fanii Theatres des Vampires isi vor putea cumpara cd-uri/tricouri, de la standul de  merchandising amenajat in club. Tot la acel stand fanii vor putea obtine autografe sau vor putea face poze cu membrii trupei.

PROMO Video: http://www.youtube.com/watch?v=26NZlSQ-RsY

 

CONCURS THEATRES DES VAMPIRES

VREI SA CASTIGI UNA DIN CELE 3 INVITATII DE 1 PERSOANA LA OSPATUL VAMPIRILOR DIN TRANSILVANIA?

Trimite raspunsul tau la intrebarea: “Care este numele ultimului album al trupei aparut anul trecut?” pe adresa: welcome2cluj@yahoo.com, pana pe 06.04 si vei intra in tragerea la sorti finala. Nu uita sa ne lasi si un numar de telefon. Castigatorii vor fi anuntati in emisiunea SUPERSOUND (ora 00:00) de la Radio Cluj din 07.04. Mult succes si va asteptam la OSPAT! http://www.facebook.com/events/319006861479733/

 

Bilete:

Numarul biletelor este limitat la 600 si se pot cumpara din reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti) si online pe www.eventim.ro  .

Pret:

– 35 ron pana in 20 aprilie 2012

– 45 ron la intrarea in club (Irish & Music Pub, Horea 5, Cluj-Napoca)

Evenimentul pe Eventim: http://www.eventim.ro/ro/bilete/vampires-feast-in-transylvania-theatres-des-cluj-napoca-irish-music-pub-116152/event.html

 

Pagina oficiala a concertului: http://www.welcome2cluj.com/theatres-des-vampires/

Pagina oficiala Theatres des Vampires: www.theatres-des-vampires.com

Evenimentul pe Facebook: http://www.facebook.com/events/285984431469552/

Evenimentul este organizat de Welcome2Cluj si PABLO Impex (http://www.pablo.ro/).

Recomandat de: Romanian Rock Radio si Zile si Nopti.