2. Sibiu Quality Days – Singura conferință de specialitate din România pentru managementul calității în industria Automotive

Sibiu, 10.10.2011 – A doua sesiune a Sibiu Quality Days se desfășoară în data de 04.11.2011 şi 05.11.2011. Aceasta unica conferință în România se adresează îndeosebi cadrelor de conducere de întreprinderi din industria automotive și a furnizorilor dar şi din alte branşe. Întrebările actuale cu referință la managmentul calitații vor fi discutate și prezentate în discursuri și workshopuri. Organizatorul zilelor calității de la Sibiu este firma de consultații Werner Seeger Qualitätsmanagement România (WSQR) cu sediul în Cisnădioara, județul Sibiu.

WSQR organizează pentru a doua oară un forum al managementului calității la Sibiu. Tema acestui an este „Produse de calitate optimală și procese stabile – factorul de succes pentru calitate!“. Data de 04.11.2011 este rezervată discursurilor de deschidere pe domenii de lucru. În program sunt trecute ISO/TS 16949, al standardului managementului calității în industria de automobile, managementul proceselor, motivarea angajaților cât și orientarea spre client. În plus, compania sibiană Flaro Prod învita la vizitarea uzinei sale, unde vă va fi prezentat sistemul de managment al calității introdus cu ajutorul firmei Werner Seeger Qualitätsmanagement Romania (WSQR).

Workshopurile vor fi orientate de către Petra Cioran, Responsabil Management Calitate la QUIN-România SRL, Mihai Eţcu, Specialist pentru conducere angajaţi HR Analytics Sibiu, Werner Seeger, Administrator al Werner Seeger Managementul Calităţii România și Augustin Moldovan, Responsabil Management Calitate la Hartmann România SRL. Despre răspunderea juridică a întreprinderilor va informa într-un discurs de specialitate avocatul Dr. Iulian Teves.

Informaţii despre conferința și posibilitățile de înscriere le gasiți pe internet la pagină: www.qualitydays.ro.

Contact:

Andrei Leporda

Tel: +40-269-206 426

leporda@seeger-quality.ro

www.seger-quality.ro

SC Werner Seeger Qualitätsmanagement Romania SRL
Valea Argintului Nr. 151
555301 Cisnadioara

Romania

Despre Werner Seeger Managementul Calităţii:

Werner Seeger Managementul Calităţii este un birou de consultanţă în management, ce acţionează pe plan internaţional, specializat pe Managementul Calităţii şi Mediului. Fiind organizaţi ca reţea internaţională independentă, colaborăm exclusiv cu consultanţi calificaţi şi experimentaţi.

Werner Seeger Managementul Calităţii a fost înfiinţată în 2001 de către Werner Seeger. Domeniile principale de activitate sunt consultanţă şi traininguri pe toate temele legate de managementul calităţii şi al mediului. În domeniul automotive suntem unicul partener oficial al Centrului pentru Managementul Calităţii al Asociaţiei Industriei Auto din Germania (VDA-QMC).

Am dezvoltat competenţe deosebite în sectorul producţiei de serie, în special în ce priveşte industria auto şi a furnizorilor, industria polimerilor şi construcţia de maşini. Portofoliul nostru este completat de un serviciu profesional de accesare de fonduri nerambursabile (în special subvenţii UE).