2 programe pentru profesionisti oferite de Unior Tepid: Kappa ÅŸi Struc

Unior Tepid introduce un concept modern in domeniul sculelor pentru constructii. Cele doua noi programe de scule oferite sunt concepute pentru specialistii din domeniu, oferind cel mai inalt nivel de calitate. Mergand pe cunoscutul proverb romanesc: omul harnic isi face iarna car si vara sanie, Unior Tepid aduce in atentia companiilor de constructii programele: KAPPA si STRUC.

Cu programul KAPPA, Unior Tepid ofera alternativa la nivelele clasice, cu modele ce benenficiaza de elemente de modernitate brevetate. Cu nivelele KAPPA ai avantajul acuratetii pe viata!

Calitatea imbinarii bulei, care confera o mai mare rezistenta, cel mai mare efect de lupa de pe piata, cu care se evita efectul de dublare a bulei, posibilitatea citirii masuratorilor pe intuneric si proprietatea magnetica a suprafetei de contact (activa), confera nivelei KAPPA un grad net superior de utilitate si o precizie de masurare mult mai mare. Magnetii neodim ai nivelelor Kappa sunt pozitionati in interiorul profilului, suprafata nivelei ramane  intotdeauna perfect plata, şi, astfel prelungindu-se perioada de viata a magnetului.

Programul KAPPA a fost conceput pentru a oferi o gama tipodimensionala de nivele cu un profil robust si un nivel ridicat al rectiliniaritatii, netezitatii si asperitatii la un pret foarte competitiv, un program extrem de atractiv si util atat pentru amatori, cat si pentru cei mai exigenti consumatori industriali.

Cel de al doilea program oferit de Unior Tepid, STRUC, cuprinde gama de mistrii ale producatorului sloven, singurul fabricant al mistriilor forjate din material OLC 45. Procedeul de fabricare al mistriilor le confera acestora o functionalitate sporita, atat datorita rezistentei in timp a lamei, cat si a manerului forjat din materialul de pornire al mistriei.  Pentru a avea solutia completa pentru orice tip de aplicatie din domeniu, STRUC propune si alte trei game, cu manere sudate, din inox si hobby, acoperind in total 302 tipodimensiuni si o gama mai restransa de spacluri.

Ambele programe sunt sustinute de solutii tehnice oferite de specialistii Unior Tepid, fiecare cerinta fiind analizata si primind  un raspuns in timp real.

Mai multe detalii despre cele doua programe gasiti pe www.sculeserioase.ro