19.900E – cea mai ieftina casa la PROJECT EXPO 2012

Targul imobiliar PROJECT EXPO – martie 2012, a fost o ocazie deosebita pentru constructori si dezvoltatorii imobiliari de a-si  prezenta ofertele catre persoanele interesate
de achizitionarea sau construirea unei locuinte.

Un eveniment complex, care a adus alaturi firme de constructii, dezvoltatori imobiliari si specialisti in domeniul financiar, impreuna incercand sa ofere doritorilor solutii pentru a-si putea achizitiona sau construi un apartament sau casa mult dorita.

In cadrul targului, clientii au putut admira tehnologii inovative de constructii, proiecte rezidentiale spectaculoase, case ecologice si au putut alege de la garsoniere frumoase, luminoase, pana la case si vile de lux.

Multi vizitatori au fost interesati de constructia unei case ecologice din lemn. O oferta care a generat un interes sporit a fost prezentata de compania ROLLUX CONSTRUCT, care a promovat vile P+M, construite pe structura de lemn, utilizand tehnologia canadiana de panouri sandwich termoizolate.

Cea mai ieftina casa din lemn propusa are o suprafata construita de 82.5mp, din care utili 70mp, avand urmatoarea compartimentare:

– parter: living, bucatarie, baie, hol acces, debara, scara interioara din lemn;

– etaj: doua dormitoare, baie, hol acces;

Casa se vinde la pretul de 19.900E (TVA inclus). Pentru clientii care au un teren sau pot achizitiona un teren de 200mp, este o solutie mult mai ieftina decat o garsoniera, motiv pentru care compania a inregistrat un numar mare de solicitari pentru anul in curs.

In cele trei zile de targ, s-a remarcat participarea unui numar record de vizitatori, ceea ce a reprezentat atat o confirmare a interesului pentru achizitionarea unei locuinte, cat si o recunoastere a eforturilor organizatorilor, care au promovat cu succes evenimentul.

Despre ROLLUX CONSTRUCT: companie specializata in constructia caselor din lemn in sistem canadian, cu experienta pe segmentul de productie tamplarie
PVC, usi de garaj, rulouri exterioare, garduri metalice si din fier forjat, copertine, pergole din lemn sau aluminiu.

 

Contact:

Cosmin-Mihai URSU

0762.284.587

office@rollux-construct.ro

www.case-din-lemn.com