18.000 de zâmbete au fost împărțite în cadrul campaniei internaționale ,,Un zâmbet pentru tine”

COMUNICAT DE PRESÄ‚
18.000 de zâmbete au fost împărțite în cadrul campaniei internaționale ,,Un zâmbet pentru tine”

BucureÅŸti, 25 mai 2010 – Dovedindu-se receptivi la mesajul campaniei internaÈ›ionale ,,Un zâmbet pentru tine”, sute de participanÈ›i din È›ară È™i de peste hotare s-au mobilizat în ziua de Sâmbătă, 15 mai, pentru a împărÈ›i zâmbete persoanelor întâlnite în cale. Această ediÈ›ie a depășit rezultatele campaniei anterioare, totalizând peste 18.000 de zâmbete oferite.

La campanie au fost prezenți atât voluntari din anul trecut, cât și noi participanți atrași de mesajul universal al zâmbetului. Pe lângă cele 15 orașe internaționale înscrise în campanie, cele care au împărţit propriu-zis zâmbete au fost Jakarta(Indonezia), Famagusta(Cipru), Alger(Algeria) şi Kandersteg (Elveţia), oraşe care de altfel nu au fost înscrise, dar au preluat ideea cu entuziasm și au ajutat la materializarea ei. ,,Campania internațională <> a fost într-adevăr un eveniment frumos, la care am fost privilegiați să participăm. A fost o activitate care m-a îndreptățit să mă simt parte a unei familii globale. Un simplu gest a fost de-ajuns pentru a lumina chipuri. Oameni diverși precum angajați, studenți, copii, bătrâni, muzicieni; parte a unor rase, culturi și civilizații diferite- toți zâmbind din cauza unui gest unic. Într-adevăr, a meritat.” , mărturisește Nubi Kayode, participant la campania din Cipru, Famagusta.

Și pe plan naÈ›ional acÈ›iunea s-a bucurat de succes, cei prezenÈ›i având posibilitatea de a testa- È™i la propriu, È™i la figurat- unul dintre dictoanele ce a însoÈ›it campania: ,,Zâmbetul e ca È™tergătorul de parbriz: nu opreÈ™te ploaia, dar îti permite să îți vezi de drum.” (Jeanne Wasbro) Această campanie a înfrumuseÅ£at deopotrivă ÅŸi ziua celor ce au oferit zâmbete, cât È™i a celor ce au avut ocazia să le primească: ,, Am reuÈ™it să aducem totuÈ™i o bucățică din soare pentru foarte multe persoane… printr-un zâmbet. E atât de uÈ™or să zâmbeÈ™ti È™i e minunat când È›i se zâmbeÈ™te. Am împărÈ›it zâmbete tinerilor, copilaÈ™ilor È™i bătrânilor, totuÈ™i nu aÈ™ putea spune ce categorie a fost mai impresionată de acÈ›iunea asta. Cert este că toÈ›i au zâmbit, chiar È™i cei care refuzau biletul.”, împărtășeÈ™te Miruna Mirică, participantă la campania din BucureÈ™ti.

Deoarece nevoia acestei acțiuni este încă justificată, iar campania ,,Un zâmbet pentru tine” s-a apropiat cu pași curajoși de milionul de zâmbete avute ca scop, LumeBună anunță continuitatea acestui proiect ce ia proporții. Numărul total de zâmbete adunate prin intermediul campaniilor desfășurate până în prezent este de 34.750.

Parteneri: ASJC, LEAP, VIP, ASID, BEST, ASCIG ÅŸi ADVICE.

Pentru mai multe detalii legate de campania „Un zâmbet pentru tine”, puteţi contacta iniţiatorul campaniei, Lucian Ghindă: lucian.ghinda@lumebuna.ro, tel.0723330537, sau pe Diana Cristea: diana.cristea@lumebuna.ro, (coordonatoare campanie naţională) şi pe LarisaPopescu: lari.popescu@lumebuna.ro, (coordonatoare campanie internaţională).

Olivia Sandu
olivia.sandu@lumebuna.ro
Coordonator PR LumeBunÇŽ