BizCafeShop.ro lanseaza in exclusivitate pe piata romaneasca o noua inventie: LE WHIF, inhalatorul cu care savurezi ciocolata fara calorii si cafea fara ceasca!

Le Whif este unicul inhalator de cafea si de ciocolata fara calorii din lume. Le Whif a fost inventat si patentat de catre David Edwards, profesor universitar de inginerie biomedicala la Harvard, inventator renumit si fondatorul ArtScience Labs, in colaborare cu studenti, designeri, ingineri, experti culinari si antreprenori.

Le Whif reprezinta primul pas catre un nou concept culinar, respectiv acela de a savura aroma mancarii fara calorii. Ineditul inhalator Le Whif foloseste ingineria particulelor pentru a forma particule de cafea sau ciocolata, indeajuns de mici pentru a fi purtate de aer, dar prea mari pentru a patrunde in plamani. Inhalatorul Le Whif directioneaza particulele in gura, pe limba, cu ajutorul aerului inspirat prin procesul natural de respiratie.

Le Whif este conceput dupa zeci de ani de cercetari stiintifice in domeniul aerosolilor, realizate de prof. Edwards si colegii sai si  reprezinta primul pas catre un nou concept culinar: inhalarea mancarii. Cu Le Whif inhalam mancarea, spre exemplu ciocolata, direct in gura si o savuram fara a mesteca, experimentand aroma fara calorii. Prof. David Edwards este de parere ca nu avem nevoie decat de o “picatura” de ciocolata pentru a ne satisface poftele: “Atunci cand respiri ciocolata, aceasta se dizolva imediat si invaluie papilele gustative. Le Whif este o alternativa la mancat. Cu ajutorul sau, noi inhalam alimentul si ii simtim gustul, insa fara a mesteca sau a consuma vreo calorie.”. Lansarea primului inhalator Le Whif, Le whif Ciocolata, a avut loc in aprilie 2009, urmata de un Turneu Mondial cu vanzare in 32 de tari si cu multe petreceri de pomina, cea mai renumita fiind cea de doua saptamani de pe plaja hotelului Majestic, organizata cu ocazia Festivalului de Film de la Cannes. Lansarea noului Le Whif Cafea a incheiat Turneul Mondial in martie 2010. Pe 31 ianuarie 2010, inventatorul Le Whif prof. David Edwards a lansat noua versiune imbunatatita Le Whif Ciocolata, disponibila in trei arome: Le whif Ciocolata Pura, Le whif Ciocolata cu Zmeura si Le whif Ciocolata cu Menta. Pe tot parcursul anului 2010, ArtScience Labs distribuie noile produse Le Whif in magazinele din intreaga lume.

Cum se foloseste LE WHIF?

  1. Tineti inhalatorul orizontal. Deschideti-l tragand usor de capete in directii opuse pana se aude un clic.
  2. Pozitionati capatul mai lung intre buze si inspirati scurt si usor pe gura.
  3. Inchideti inhalatorul.

Le Whif contine aproximativ 8 inhalari/pufuri. O inhalare (sau un puf) are 40-80 miligrame. Fiecare inhalare/puf de ciocolata contine mai putin de o calorie.

Complet biodegradabil! Plasticul special din care este realizat inhalatorul Le Whif este facut din acid polilactic (PLA) si este biodegradabil. De asemenea, ambalajul este biodegradabil.

Acum poti savura cafea sau ciocolata intr-o forma distractiva, inedita si delicioasa!

www.bizcafeshop.ro este magazinul online care aduce inovativul concept Le Whif si in Romania, incepand cu 24 ianuarie 2011. Pe langa produsele Le Whif, BizCafeShop va mai propune:

  • Cadouri speciale pentru Sf. Valentin
  • Cafea illy, Chicco d’Oro si Lavazza Blue
  • Espressoare: cu capsule iperEspresso si Lavazza Blue, automate si manuale Gaggia
  • Ceai Dammann Freres, Eraclea Whittington si Lavazza Blue
  • Ciocolata calda Eraclea si Monbana
  • Cesti illy Art Collection
  • Accesorii pentru cafea, ceai si ciocolata calda

Ciocolata fara calorii! Cafea fara ceasca! www.bizcafeshop.ro/le-whif