Ceas GPS copii KidGPS

Ceas GPS copiiceas telefon cu gps si bratara cu localizare si monitorizare

V-ati fi gandit acum ceva timp la asa ceva? Ei bine a venit momentul in care putem sa detinem acest dispozitiv la un pret foarte accesibil.
Vine sub diferite forme insa cea mai comuna in momentul de fata este sub forma de ceas si sunt vandute de KidGPS. Avem cele mai bune preturi asa ca va recomandam cu placere sa ne studiati oferta.
Are extrem de multe aplicatii ca atunci cand vrei sa localizezi copilul cand este la joaca afara, la prieteni, la scoala sau in orice alt loc in care este singur.
Pe langa localizare poti folosi si monitorizarea spion. Poti afla chiar ce preda profesoara in timpul orelor sau orice se intampla in jurul ceasului fara ca posesorul sau altcineva sa-si dea seama.
Alt lucru interesant este butonul SOS. Ori de cate ori este intr-o situatie de urgenta cel mic poate apasa acest buton si ceasul va apela automat la parinti. Va marca locul in care a fost apasat butonul pe harta si va trimite si o alert ape telefonul parintilor.
Cu bratara cu localizare si monitorizare parintii pot vorbi cu cel mic ca la un telefon obisnuit pus pe speaker.
Pe langa acest functii principale mai are si multe alte optiuni. Setare perimetru de siguranta, alarma, avertizare cand bacteria este descrcata sau cand este dat jos de la mana, pedometru etc. Pentru mai multe detalii despre ceasuri cu gps pentru copii puteti intra pe blogul nostru ceas cu gps pentru copii. Veti gasi informatii detaliate despre cum functioneaza sau cum sa alegem un ceas.
Pentru a fi utilizat este nevoie de o cartela sim, chiar si pre pay de la Orange, Telekom sau Vodafone, cu date incluse minimi 100mb pe luna.

Cum sa alegem un ceas cu gps?

In functie de ce doriti de la acest ceas preturile variaza. Aveti posibilitatea de a opta pentru un model cu WiFi care va va arata pozitia precise si atunci cand ceasul este in interiorul cladirilor.
Trebuie sa alegeti modelul si in functie de varsta micutului pentru a nu fi prea mare pentru manuta lui. Exista modele si cu bratara detasabila fiind foarte practice pentru ca se pot introduce in buzunar sau agata la gat intr-un dispozitiv special creat.
Ceas cu gps copii pret? In functie de model si de functii preturile incep de la 155 de RON. Garantie 12 luni si factura.
In ziua de azi avem din ce in ce mai multa nevoie de siguranta pentru micutii nostrii.

Hai pe www.kidgps.ro! Sigur vei gasi ceva pe gustul tau