Centrul de Mediere Braila organizeaza Conferinta “Medierea- Prezent si viitor”, 20 ian 2011

Centrul de Mediere Braila organizeaza pe data de 20 ianuarie 2011, ora 10.00, in Sala Mare a Institutiei Prefectului Braila, Conferinta:

„Medierea- prezent si viitor”

Prin organizarea acestui eveniment, Centrul de Mediere Braila doreste sa ofere tuturor participantilor posibilitatea de a-si dezvolta cunostintele si aptitudinile profesionale, prin schimbul de informatii si bune practici in domeniul medierii.

Conferinta constituie un excelent prilej de dezbatere publica cu privire la mediere, in conditiile punerii in practica a Micii Reforme in justitie.

La lucrarile conferintei sunt invitati sa participe experti din domeniul medierii din tara, magistrati, reprezentanti ai institutiilor si autoritatilor publice locale, avocati, notari, juristi, mediatori autorizati, precum si persoane interesate de profesia de mediator.

Conferinta se va desfasura in Sala Mare a Institutiei Prefectului Braila, situata in Piata Independentei nr 1, Braila, pe data de 20 ianuarie 2011, incepand cu ora 10.00, iar la ora 16.30 va fi organizata o conferinta de presa, la care avem onoarea de a va invita.

Pentru detalii : 0749.175.945

Centrul de Mediere Braila

Presedinte

Antonio Aurelian Iordan