15 ani de CROPMAX in Romania – un fertilizator 100% natural

Holland Farming Agro, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii profesioniste pentru agricultura, ofera partenerilor sai si tuturor celor interesati, in perioada 19-23 octombrie 2011, informatii specializate despre produsele pe care le detine in portofoliu, in cadrul manifestarii expozitionale INDAGRA, stand 120-125, pavilioanele C4-C5 din cadrul Romexpo.

Cu o prezenta de 15 ani pe piata din Romania, Holland Farming Agro ofera solutii profesioniste pentru agricultura si horticultura: seminte, ingrasaminte, consiliere profesionala pentru cultivare, utilizarea ingrasamintelor necesare pentru fertilizare si protectie fitosanitara.

Holland Farming Agro este unic importator al fertilizatorului CROPMAX, singurul ingrasamant 100% natural, omologat si agreat inclusiv de Comunitatea Europeana, care a obtinut rezultate excelente in utilizare. Cropmax este un nutrient complex superconcentrat pentru fertilizare foliara. Compozitia unica a produsului face ca acesta sa fie indispensabil de-a lungul unui sezon de cultura.

“ Incepand cu primul an de functionare ne-am implicat activ in agricultura din Romania cu scopul de a veni cu imbunatatiri si a permite agricultorilor sa faca primii pasi catre Uniunea Europeana. Suntem mandri de culturile pe care le-au obtinut de-a lungul anilor partenerii nostri impreuna cu noi si, de asemenea, suntem mandri de faptul ca distribuim singurul ingrasamant 100% natural – CROPMAX.” a declarat domul Marius Velea, managerul companiei.

Holland Farming Agro are o experienta pe piata din Romania de peste 15 ani si colaboreaza permanent cu institutele de cercetare pentru a oferi cele mai bune solutii partenerilor sai. Portofoliul Holland Farming Agro cuprinde marci de renume in agricultura la nivel mondial: Cropmax, Scotts-Everris , Rijk Zwaan, Pop Vriend, Pieterpikzonen, Jiffy, Biolan, Terracult, Atlantica, Step Systems.

2011 Grandz Comunicare