Cel mai mare producator italian de cabine de dus, cu o traditie de 40 de ani in productia de sanitare de lux, vine pe piata romaneasca prin Senso Ambiente incepand cu 1 noiembrie 2010

 

Bucuresti, 20 octombrie 2010  – Senso Ambiente, companie specializata in importul si distributia de echipamente sanitare, cu peste 6 ani de experienta in domeniu, 11 % cota de piata din piata sanitara a produselor de marca, prezenta in peste 20 de orase din Romania (printr-o retea de peste 60 de parteneri) anunta semnarea unui nou contract de distributie, aducand in Romania cel mai mare producator italian de cabine de dus – compania Novellini.  Pentru noua marca introdusa in portofoliu, oficialii Senso Ambiente anunta stabilirea unui obiectiv de vanzari de 250,000 Euro, in primul an de la introducerea acestuia pe piata.

“Calitate si pragmatism – acestea sunt principiile ce stau la baza companiei si a creatiei conceptelor de produse“, explica Virgil Lixandru, Director de Marketing si Vanzari Senso Ambiente. “Accentul pe ecologie, posibil datorita investitiilor in tehnologii sustenabile de ultima generatie, alaturi de dezvoltarea de tehnologii proprii, fac din Novellini  cel mai mare producator italian, specializat in productia de cabine de dus.” Intreaga gama de produse beneficiaza de  “anti-drop treatment”, o tehnologie proprie de tratare a sticlei ce permite picaturilor sa se scurga de pe suprafete. Mai mult decat atat, compania vine in intampinarea nevoilor clientilor prin doua tipuri diferite de cadite de dus: ingropate in pardoseala sau de tip inalt, acestea din urma fiind preferate de consumatori, intrucat sunt mai utile prin reducerea riscului de revarsare a apei odata cu deschiderea cabinei de dus. De asemenea, toate materialele folosite de producator sunt complet reciclabile, garantand un ciclu de productie cu ZERO EMISII.

Novellini, ale carui produse sunt prezente pentru prima data la nivel national prin Senso Ambiente, este o companie cu o cifra de afaceri de aproximativ 200 milioane de euro si se conformeaza ultimelor standarde de calitate germana si europeana. Aceasta este prezenta in toata Europa, incluzand Europa de Est, dar si in afara continentului, in tari precum Dubai. In Romania, aria sa de adresabilitate cuprinde persoane cu venit mediu spre mare.

Cu o gama de preturi ce variaza intre 400 si 6000 de euro, produsele Novellini introduse pe piata de Senso Ambiente au capacitatea de a satisface un spectru foarte larg de gusturi si preferinte. De la design si forma – patrata, preferata pentru baile spatioase sau designul semi-rotund, potrivit pentru economisirea spatiului – pana la materialele din care sunt produse – sticla securizata, compozit rezistent la apa, precum si la degradarea datorata factorilor externi, argint, crom cu finisaje antibacteriene (avand in compozitie ioni de argint si minerale) – colectiile Novellini se vor gasi incepand cu 1 noiembrie 2010 si in Romania, in show-room-ul Senso Ambiente si in magazinele distribuitorilor sai din toata tara.

„Tinand cont de faptul ca ne vom adresa atat hotelurilor, cat si utilizatorilor casnici, preturile sunt foarte bune pentru optiunile pe care aceste produse le includ”, concluzioneaza Virgil Lixandru. Prin semnarea acestui contract, Romania este adaugata listei de tari in care Novellini sunt prezenti pe piata de obiecte sanitare, lista ce cuprindea pana in prezent tari ca: Germania, Franta, Italia, Belgia, Anglia, Austria, Olanda, Spania, Dubai, Ungaria si Slovacia.

 

 

Nota catre editori :

Despre Senso Ambiente:

Importator si distribuitor cu peste 6 ani de experienta pe piata obiectelor sanitare de marca, cu 11% cota de piata pe acest segment, compania Senso Ambiente este prezenta in peste 20 de orase printr-o retea de 60 de distribuitori. Senso Ambiente este  importator direct al companiilor Ideal Standard, Hansgrohe, Duravit, Glass Idromassaggio, Cleopatra, APAVISA si Huppe.  Printre clientii importanti ai Senso Ambiente se numara hoteluri precum: Novotel, Rin Grand Hotel, Hotel Continental, dar si cladiri de birouri (CONNECT), ansambluri rezidentiale (Orhideea Garden) etc.

Compania Senso Ambiente face parte din ITS Group include IT&S (companie specializata pe piata de IT&C), ITS Events Management (organizare targuri si expozitii), precum si Centrul de afaceri Aqvila Rucar.

Contact presa Senso Ambiente:

Andreea Zavelita, andreea.zavelita@anteea.ro, 0722 653 173

Roxana Pavel, roxana.pavel@anteea.ro, 0722 222 021