Comunicat De Presa: Idei De Eficientizare A Marketing-ului Direct De Halloween: Fluturasi Publicitari In Forma De Dovleac

Comunicat De Presa: Idei De Eficientizare A Marketing-ului Direct De Halloween: Fluturasi Publicitari In Forma De Dovleac

Iasi, 20 Octombrie – Adi Center (Marca Inregistrata), lider pe piata locala a serviciilor de personalizari atipice (productie publicitara), print digital, tipografie si tipar carti si reviste prin Editura StudIS, va ofera posibilitatea de a implementa fluturasi publicitari (flyers) in forma de dovleac in cadrul campaniilor de marketing direct in preajma sarbatorii de Halloween, cu scopul de a creste eficienta de promovare a produselor sau serviciilor.

Promovarea produselor si serviciilor companiilor (firmelor) prin fluturasi publicitari face apel la imagini relevante pentru produsul sau serviciul prezentat si un text scurt, in general un slogan. Succesul fluturasilor publicitari depinde in mare masura de alegerea publicului tinta corespunzator si de asemenea de gradul de potrivire a design-ului fluturasului publicitar cu forma acestuia, cu imaginile utilizate, cu sloganul sau textura si culoarea materialului printabil suport.

Ideea de la care s-a plecat in crearea machetei (stantei) de fluturasi publicitari in forma de dovleac este simpla: mesajul publicitar se comunica intr-un mod mult mai familiar unor potentiali clienti, prin asocierea formei fluturasului cu sarbatoarea de Halloween, astfel incat impactul mesajului publicitar este mult mai puternic.

Evolutia rapida a aplicatiilor software pentru realizarea de grafica publicitara, permite la ora actuala chiar si incepatorilor sa creeze design-uri atractive pentru fluturasi publicitari. Coreland intr-un mod optim design-ul fluturasului publicitar in forma de dovleac cu proprietatile tipului de hartie aleasa pentru print, rezultatul final poate sa conduca la imbunatatirea popularitatii produselor sau serviciilor promovate in cadrul campaniilor de marketing direct din perioada sarbatorii de Halloween.

Fisierul Corel Draw cu structura de baza (matrita sau stanta) a fluturasilor in forma de dovleac este oferit gratuit:

“Datorita faptului ca se apropie sarbatoarea Halloween-ului, fluturasii publicitari in forma de dovleac reprezinta o idee simpla dar eficienta pentru imbunatatirea rezultatelor campaniilor de marketing direct realizate in aceasta perioada. Pentru a veni in sprijinul designer-ilor care doresc sa conceapa continutul grafic al unor astfel de fluturasi, Adi Center ofera in mod gratuit pentru download fisierul stantei in format Corel Draw (.cdr)”, a explicat Adrian Dranca, General Manager Adi Center.

Fluturasii publicitari inca sunt utilizati la o scara suficient de larga datorita pretului de productie scazut, reprezentand cel mai economic mod de promovare a produselor sau serviciilor intr-un timp relativ scurt.

Despre Adi Center

Adi Center (Marca Inregistrata SC Adi Center SRL) s-a lansat in 2002, iar prin calitatea si diversitatea serviciilor si volumul de vanzari se situeaza in topul firmelor din nord-estul Moldovei, oferind cel mai bun raport calitate/pret pentru servicii moderne de print digital, offset (tipografie-print A3 si A4 policromie), serigrafie si tampografie, indoor-outdoor, personalizari prin sublimare (tricouri, sepci, cani termosensibile, cani fluorescente, materiale textile, mouse pad-uri, genti, puzzle), legatorie clasica (lucrari de diploma, licenta, doctorat), reconditionari carti foarte vechi si manuscrise, tipar carti si reviste, productie publicitara.

Adi Center ofera la preturi competitive materiale publicitare si servicii de productie publicitara pentru simpozioane (comunicari de lucrari stiintifice), congrese si conferinte organizate de persoanele fizice si institutiile (companiile si universitatile) din Romania. La cerere se ofera si ISBN gratuit prin Editura StudIS pentru publicatiile din cadrul simpozioanelor – carti, reviste, brosuri, colectii de articole.

Editura StudIS (Marca Inregistrata SC Adi Center SRL) va permite publicarea rapida a cartilor si revistelor la o calitate maxima cu un pret minim (ISBN-ul este gratuit).

Clientii apreciaza prin feedback pozitiv beneficiile celor mai mici preturi pentru productie publicitara simpozioane, carti de vizita, afise, autocolante, pliante (flyere), pixuri personalizate, calendare, mape cu buzunar, plicuri personalizate, coli cu antet, bannere (roll up banners), felicitari, invitatii, tablouri, tapet personalizat, ecusoane, insigne, brelocuri si legitimatii personalizate pentru cluburi sportive, scoli, restaurante, mall-uri, supermarket-uri, conferinte, congrese, nunti, sisteme de afisare info stand visual si dublu vizual, jucarii personalizate, executate conform standardelor actuale de calitate.

Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat). Pentru comenzi si informatii suplimentare vizitati site-ul http://www.adicenter.eu

Contact Adrian Dranca General Manager Telefon/Fax: 0232.217.754 Mobil: 0745.263.620 Soseaua Stefan Cel Mare, Nr.5 (Targusor Copou) Iasi Romania adicenter@yahoo.com http://www.adicenter.eu