13 someri din Bucuresti, angajati cu sprijinul Asociatiei Smart Projects

Asociația Smart Projects anunta ca 13 persoane somere din Bucuresti s-au angajat in urma participarii la cursurile gratuite din cadrul proiectului cu finantare europeana “Job-urile, mai aproape de tine”, contract POSDRU/106/5.1/G/76138.

De asemenea, Asociatia Smart Projects are placerea sa comunice ca un numar de 196 de persoane aflate in cautarea unui loc de munca au absolvit in perioada iulie 2011- februarie 2012, cursurile gratuite de Manager de Proiect si Competente Antreprenoriale. Din data de 5 martie a.c., vor incepe o noua grupa de cursanti modulul de Manager de Proiect.

Asociatia Smart Projects deruleaza, în parteneriat cu SC Extreme Training SRL, în perioada noiembrie 2010 – octombrie 2012, proiectul “Job-urile, mai aproape de tine!”, Nr. contract POSDRU/106/5.1/G/76138, finantat din Fondul Social European prin intermediul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 2013 (www.fseromania.ro).

În total, Asociaţia SMART Projects va certifica 240 de persoane pe unul dintre cele doua domenii: Manager proiect sau Competente Antreprenoriale. Cursul de manager de proiect s-a bucurat de un real succes, majoritatea cursantilor optând pentru acest modul autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Învătământului.
De asemenea, cursantii s-au arătat încântanti de sesiunile urmate în cadrul cursului de Manager Proiect, precum si de sesiunile de consiliere , mentoring si cele de înfiintare si demarare afacere.
Toate persoanele participante la formare au beneficiat si vor beneficia de consiliere si orientare profesională, prin aplicarea de teste de personalitate, analizarea individuală a CV-ului si sprijin pentru realizarea corectă a unui CV, consiliere privind prezentarea si sustinerea unui interviu de angajare, consultanţă pentru infiintarea unei afaceri pe cont propriu.
Fişele fiecărei persoane vor fi trimise firmelor cu care asociaţia are acorduri de colaborare, pentru a fi analizate si pentru a se selecta stagiile de mentoring/practică de care vor beneficia 80 de persoane.

• Cursurile se adreseaza persoanelor în cautarea unui loc de munca/care nu au un job şi şomerilor cu domiciliul in regiunea Bucuresti-Ilfov.
• Elevii şi studentii nu pot participa la cursuri, potrivit cerintelor autoritatii finantatoare.

Asociatia Smart Projects-operator de date cu caracter personal nr. 18550
Asociatia Smart Projects este autorizata de Agentia Muncipala de Ocuparea a Fortei de Munca Bucuresti pentru servicii de MEDIERE A MUNCII PE PIATA INTERNA (nr. autorizatie 103/15.06.2011), si pentru SERVICII DE INFORMARE SI CONSILIERE (nr. autorizatie 102/15.06.2011).
Asociatia Smart Projects este autorizata de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilo