12 martie- Ziua Kangoo Jumps pentru viata

 

 

Pe 12 martie sedintele de kangoo jumps sunt speciale! Copiii si parintii lor sunt asteptati sa faca sport pentru sanatate, sa se distreze in familie si sa-si ajute semenii.
Sambata, 12 martie 2011, Kangoo Jumps si Trusa pentru Parinti au placerea sa va invite la „Ziua Kangoo Jumps pentru viata” in salile de sport din toata tara. Evenimentul este destinat proiectului “Copilaria traita in spital- Reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie din Institutul Clinic Fundeni” demarat de Asociatia M.A.M.E. (www.asociatiamame.com)
Proiectul in valoare de 70.000 euro are ca scop dotarea sectiei cu aparatura si mobilierul necesar unei bune functionari, precum si reamenajarea sectiei de pediatrie pentru a crea un cadru cat mai prietenos pentru acesti copii. Activitatea Clinicii de Pediatrie din cadrul Institutului Clinic Fundeni se desfasoara pe doua etaje, avand un total de 100 de paturi. Aici sunt trataţi anual, peste 5.000 de copii diagnosticaţi cu leucemii, limfoame, copii care fac dializa, copii cu talasemie, copii cu hepatite cronice, etc.
Avand in vedere ca acesti copii isi petrec mare parte din copilarie pe patul din spital, acest loc devenind de multe ori pentru ei „acasa”, orice imbunatatire a mediului de spitalizare le poate oferi o sansa in plus la viata. In acest sens, consideram ca reamenajarea si dotarea sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni este absolut necesara.
La invitatia Kingai Sebestyen, Presenter International si KJ Master Trainer, pentru ziua ” Kangoo Jumps pentru viata” au raspuns toti instructorii din tara afirmativ. Asadar oricine doreste sa participe la eveniment poate apela la intructorii din salile kangoo jumps din orasul in care locuieste. PreÅ£ul unei ÅŸedinte de kangoo jumps este de 10 RON, iar banii stransi pe durata acestei zile vor fi donaÅ£i pentru dotarea si reamenajarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni.
Pentru informatii suplimentare, vizitati site-urile www.kangoojumps.ro si www.trusapentruparinti.ro.