12 avantaje pentru companiile care aleg Componenta de Management al Deseurilor de la SIVECO Romania

Componenta face parte din pachetul informatic integrat SIVECO Applications 2011 si este destinata agentilor economici cu activitati de colectare, transport, depozitare, valorificare si eliminare a deseurilor

Agentii economici care genereaza deseuri au de acum un instrument facil de gestionare a activitatii. SIVECO Romania pune la dispozitia firmelor care sunt obligate sa tina evidenta deseurilor Componenta de Management al Deseurilor, din cadrul pachetului informatic integrat SIVECO Applications 2011.

“SIVECO Romania sustine organizatiile romanesti ce intra pe piata europeana – o piata deja consolidata, cu jucatori consacrati, cu pozitii puternice si cu consumatori educati si pretentiosi. Sistemul informatic complex pe care il oferim asigura coerenta informationala, tehnologica si de infrastructura de care are nevoie un management performant, dar si respectarea reglementarilor legale in vigoare”, a declarat Mihaela Baciu, Project Manager SIVECO Romania.

Prin utilizarea Componentei de Management al Deseurilor agentii economici beneficiaza de cel putin 12 avantaje importante:

1. Inregistrarea in baza de date a informatiilor privind sursa deseurilor, data producerii lor, cantitatea si locul de depozitare;
2. Notificarea/alarmarea in cazul unor eventuale riscuri de poluare;
3. Generarea unui istoric complet referitor la productia de deseuri;
4. Posibilitatea de a cunoaste cu exactitate cantitatea de deseuri care exista in stoc si momentul oportun pentru eliminarea acestora;
5. Urmarirea tuturor activitatilor de transportare a deseurilor, cu posibilitatea asocierii unui responsabil si a unui cost istoric din punct de vedere cantitativ si financiar al deseurilor;
6. Identificarea procedurilor de eliminare a deseurilor prin cautari-filtru. Principalele filtre de cautare sunt: data activitatii, deseul implicat, responsabilul activitatii, codul unic;
7. Obtinerea cu usurinta a unei conformitati complete in cadrul rapoartelor companiei;
8. Urmarirea deseurilor depozitate in diferite locatii, pe diferite nivele de detaliu;
9. Generarea automata a rapoartelor de profil, precum si a documentelor necesare depozitarii, transportului sau eliminarii deseurilor;
10. Obtinerea de economii de timp ca urmare a acuratetii si usurintei in exploatare a bazei de date a sistemului;
11. Reducerea erorilor de gestiune si evitarea returnarii deseurilor si a costurilor asociate;
12. Imbunatatirea activitatii companiei prin eficientizarea activitatii de gestiune a deseurilor conform normelor legale in vigoare.

Despre SIVECO Romania
Infiintata in 1992, SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania asigura dezvoltarea si exportul de solutii IT si de proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.

Adresandu-se cu precadere companiilor mari si agentiilor publice, compania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

De-a lungul celor 19 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 100 de premii interne si internationale.

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc).

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC, ANIAP) si internationale (European Association for Information Technology – EITA, Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.advancedelearning.com.