Bucuresti.

Trenta Pizza - livrare pizza in Bucuresti

Trenta Pizza, cea mai cunoscuta companie de livrare pizza la domiciliu si birou din Bucuresti, lanseaza pe piata cel mai accesibil pachet de pizza, sub denumirea de “pachetul Trio”.

Incepand cu 15 iunie 2010 si pana pe 31 august 2010, clientii Trenta Pizza care solicita pachetul Trio pot achizitiona pizze Doppio la un pret special de 11,5 lei bucata. Pizza Doppio este cea mai recenta aparitie in meniul Trenta Pizza si are la baza pizza Margherita la care clientul este invitat sa adauge 2 ingrediente suplimentare, unul din categoria legume (rosii proaspete, ciuperci proaspete, masline negre, ceapa rosie, ardei gras, porumb), altul din categoria carne (piept de pui la gratar, carnati de casa usor afumati, salam chorizo, bacon, sunca) dupa propria dorinta. Astfel, la achizitionarea pachetului Trio, clientii pot comanda la acelasi pret pizze cu ingrediente diferite alese chiar de ei. Pentru a beneficia de acest pret special, comanda minima trebuie sa fie de 3 pizze Doppio. Pentru mai mult de 3 pizze Doppio comandate, pretul ramane cel promotional, de 11,5 lei bucata.

“Rezultatele unor sondaje efectuate in randul clientilor arata ca in ultima perioada multi consumatori de pizza au alocat o suma de bani sub 15 lei pentru masa de pranz luata la locul de munca, de aceea Trenta Pizza lanseaza in perioada verii 2010 pachetul Trio. Pachetul Trio reprezinta cea mai buna solutie pentru acesti consumatori deoarece ofera un pranz consistent cu cheltuiala minima. Recomandam pachetul Trio pentru pranzul luat la birou sau pentru organizarea cu succes a oricaror anivarsari, inclusiv aniversarile copiilor”, a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.

Diamentrul pizzelor din pachet este de 26 de cm, dar cantitatea de ingrediente ramane cea pentru o pizza normala de 30 de cm diametru. Clientii Trenta Pizza pot personaliza fiecare din pizzele cuprinse in pachetul Trio cu ingrediente suplimentare, altele decat cele doua oferite gratuit. La orice pizza Doppio din pachet pot fi adaugate, contra cost, ingrediente noi, in functie de preferinte.

Dupa cum am obisnuit clientii, pachetul Trio, ca si orice alt preparat Trenta Pizza, poate fi livrat la orice ora in orice loc din Bucuresti sau zone limitrofe.

Trenta Pizza, companie specializata in livrarea de pizza in mod gratuit atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe. Trenta Pizza livreaza rapid atat la domiciliu, cat si la locul de munca variate sortimente de pizza preparate dupa retete traditionale italiene. Comanda se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numarul de telefon 021.9645