Alexandreea Club Fitness&Spa se lanseaza oficial pe 19 aprilie 2010

 Noul club se va deschide oficial la inceputul acestei saptamani in sectorul 2 din Bucuresti, langa Stadionul National, va avea o suprafata totala de 3500 mp si va include un centru de fitness&spa pe 4 nivele, un teren de fotbal cu gazon artificial si o parcare privata.

Alexandreea Club Fitness&Spa este unul dintre cele mai mari si moderne cluburi din Bucuresti, oferind clientilor sai o ambianta unica pentru miscare si relaxare, echipamente de ultima generatie si personal de exceptie calificat. Accesul in club se va face pe baza de abonament.

 SALA DE FITNESS este cea mai moderna sala de fitness din Bucuresti, are 450 mp si ofera in premiera in Romania gama de varf a tehnicii moderne in domeniul aparatelor cardio: Pure Strenght si Kinesis One dotate cu IPOD si Active Wellness TV cu tuner digital DVB-T. Aveti astfel posibilitatea sa vizionati filmul preferat sau sa ascultati cele mai noi hituri in timp ce faceti miscare pentru a va mentine in forma.

 SALA DE AEROBIC este una din cele mai mari sali de aerobic din Bucuresti avand 250 mp si toate echipamentele necesare pentru activitatile specifice.

 SALA DE SPINNING este dotata cu gama de varf a bicicletelor Tomahawk, numarul 1 mondial in acest domeniu.

 SALONUL DE BRONZAT este locul unde puteti obtine un bronz uniform si de durata, alegand oricare din solarele ultramoderne verticale sau orizontale.

 SALI DE MASAJ, IMPACHETARI si REFLEXOTERAPIE sunt disponibile pentru relaxare la etajul 3. Fie ca faceti masaj general, de relaxare , anticelulitic, impachetari la termo cuverte sau reflexoterapie, efectul va fi unul relaxant si revigorant.

 PISCINA este semi-olimpica avand dimensiunile de 25m/8m/1,5m si este dotata cu sistem automat de reglare PH si CL, desinfectare cu UV si centrala de tratare a aerului.

 SAUNA si JACUZZI se afla la acelasi nivel cu piscina. Aici va puteti relaxa intr-un jacuzzi profesional sau in cele doua saune finlandeze (femei/barbati).

 TERENUL DE FOTBAL este dotat cu iarba sintetica omologata UEFA, are suprafata de joc de 40m x 21m, porti de 4 m si este acoperit tot timpul anului.

 BAR-ul sportiv de la parter este locul in care veti putea consuma un fresh natural sau un shake proteic. Tot la parter cele 120 de cusete si 10 dusuri individuale va stau la dispozitie pentru siguranta si confort.

 Indiferent de varsta sau stil de viata, la Alexandreea Club Fitness&Spa va puteti mentine in cea mai buna forma si va veti putea bucura de toate beneficiile oferite de acesta asupra sanatatii fizice si mentale, precum si asupra vietii dvs. sociale.

Alexandra Georgiadis
Manager Relatii cu Publicul

Alexandreea Club Fitness&Spa

Mobil: 0771.127.232

Website:  www.fitnessandspa.ro