10 zile pana la primul eveniment imobiliar al toamnei!

Mai sunt doar 10 zile pana cand Targul Imobiliar PROJECT EXPO: “Prima Casa” isi va deschide portile. Peste 50 de agentii, banci si dezvoltatori vor face un adevarat “show” timp de 3 zile, intre 18 si 20 septembrie, la Palatul Copiilor din Bucuresti.

Ajuns la cea de-a patra editie, Targul Imobiliar PROJECT EXPO, este primul eveniment imobiliar din aceasta toamna dedicat programului guvernamental “Prima Casa”. Programul guvernamental “Prima casa” a pus pe jar multi jucatori ai pietei imobiliare din Romania , acesta fiind un imbold important pentru revigorarea pietei imobiliare.

Targul Imobiliar PROJECT EXPO: “Prima Casa” va prezenta peste 9000 de oferte de apartamente si case, cu preturi incepand de la 19.000 Euro. Vor fi prezentate la targ oferte atat din Bucuresti (Militari, Berceni, Ghencea, Vitan, Tineretului, Soseaua Alexandriei, Baneasa, Sisesti,  Obor, Colentina, Giulesti, Drumul Taberei, Lujerului, Salaj, Rahova) cat si din Constanta, Sinaia, Ploiesti si Hunedoara.

De la targ nu vor lipsi nici ofertele promotionale sau cele iesite din comun. “Hope City”, un complex rezidential aflat in partea de sud a capitalei poate fi accesat prin rate la dezvoltator, “doar cu buletinul”. In acest caz, dezvoltatorul nu vrea avans decat 5%, urmand ca diferenta sa-I fie platita in transe egale, timp de 30 de ani.  Militari Residence s-a pregatit pentru targ cu oferte incepand de la 850E/mp util, astfel ca o garsoniera incepe de la 36000 de euro iar un apartament cu 2 camere de la 48500 euro. Fortuna Residence, ansamblul imobiliar format din 9 blocuri situate in Prelungirea Ghencea, va promova la targ garsoniere de 63mp la pretul de 50200euro, TVA inclus. KTIK Development, dezvoltatorul proiectului Ansamblul Privighetori situat in zona Baneasa, vine la targ cu o oferta de 1000E/mp , o oferta foarte buna pentru aceasta zona.

Pentru persoanele interesate de achizitia unei locuinte prin programul “Prima Casa”, atat BRD cat si BCR vor avea standuri impresionante in cadrul targului. Acestea sunt primele banci ce au pus in aplicare programul “Prima Casa”, si vor veni cu oferte menite sa faciliteze accesul vizitatorilor la credite.

Pentru mai multe informatii accesati: www.projectexpo.ro!

Partenerii principali ai evenimentului sunt: BRD – Groupe Societe Generale si Radio 21