MedWOW ofera 10 oportunitati de afaceri gratuite profesionistilor in echipament medical de pe tot globul

MedWOW ofera zece oportunitati de afaceri profesionistilor in echipament medical in orice nisa de piata la alegerea lor, incurajandu-i sa incerce sa-si modernizeze programul de oportunitati de afaceri.

11Aprilie 2010 – Nicosia, Cipru   MedWOW.com, piata online globala pentru echipament medical, anunta promovarea programului modernizat de oportunitati de afaceri. Orice profesionist in echipament medical din lume poate solicita cadoul de 10 oportunitati de afaceri gratuite. Toate oportunitatile de afaceri generate sunt cumparatori inregistrati atent verificati, pre-calificati, care cauta echipament medical precum si dispozitive si servicii asociate.

Tipurile de oportunitati includ: oportunitati de cumparare (disponibile pentru sisteme complete, ca si pentru piese si accesorii), oportunitati de leasing & finantare si oportunitati de transport. Oportunitatile sunt mentinute actuale si la zi, intrucat peste 10.000 de persoane intra zilnic pe site-ul MedWOW iar tranzactiile sunt generate rapid si regulat.

Vanzatorii pot alege sa achizitioneze oportunitati de afaceri exclusive sau partajate. O oportunitate exclusiva este vanduta doar o singura data, garantand vanzatorului ca nimeni altcineva nu concureaza pentru aceasta. O oportunitate non-exclusiva, partajata, poate fi distribuita de pana la trei ori.

In ce priveste oportunitatile de afaceri, MedWOW se mandreste cu faptul de a va oferi cele mai bune oportunitati, verificate, in echipament medical. Echipa de Asigurare a calitatii oportunitatilor este dedicata transmiterii de oportunitati de calitate, investind mult timp si efort in eliminarea oportunitatilor inadecvate sau necalificate printr-un proces strict de calificare, asigurandu-se ca fiecare oportunitate este exceptionala.

Mark Green, Directorul de Marketing al MedWOW, a spus: „Am decis sa lansam programul modernizat prin oferirea in dar catre orice profesionist in echipament medical a unui pachet de zece oportunitati gratuite, intrucat suntem incredintati ca, odata ce vor vedea cat de usor este sa ai succes in vanzari, vor fi bucurosi sa achizitioneze in mod regulat aceste oportunitati actualizate. MedWOW pretuieste loialitatea si se straduieste sa asigure satisfactia clientilor sai. Chiar si prin inlocuirea oportunitatilor cand este necesar – si suntem singura companie din domeniul echipamentului medical care procedeaza astfel”.

Pentru persoanele care au folosit deja cele zece oportunitati, MedWOW ofera spre achizitionare credite pentru oportunitati. Cu cat mai mare este potentialul de profit, cu atat mai multe credite valoreaza o oportunitate. O oportunitate poate valora 1-8 credite. In plus, cu cat este mai mare pachetul de credite achizitionat, cu atat mai putin costisitor este fiecare oportunitate.

Oricine activeaza in domeniul echipamentelor medicale se poate inregistra si poate solicita 10 oportunitati de vanzari gratuite.

Despre MedWOW:

MedWOW.com este piata online internationala de top pentru cumpararea si vanzarea de echipament medical nou si folosit. Website-ul prietenos cu utilizatorul conecteaza cumparatori, vanzatori si furnizori de servicii de echipament medical din toata lumea oferind servicii profesionale complexe de o calitate fara concurenta si suport clienti multilingv valoros.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati:

Sorina Marin

+40 31 805 99 82

service@medwow.com

http://ro.medwow.com

Fax: +40 31 805 99 85