10 metode pentru a reduce cheltuielile la supermarket

Strategia de marketing a supermarketurilor este de a-si convinge consumatorii sa cheltuie cat mai multi bani in decursul vizitei lor prin magazin.

Astfel, chiar daca de multe ori nu ne dorim sa cumparam decat produse de stricta necesitate atunci cand vizitam un supermarket ajungem sa plecam cu sacosele pline, si cu buzunarul gol.

Portalul financiar moneycenter.ro a realizat o analiza asupra metodelor care pot fi folosite pentru a evita sa mai cheltuiti inutil la supermarket, fie el Lidl, Selgros, Carrefour, Kaufland, Cora sau alt magazin din Romania.

Cateva dintre aceste metode sau reguli sunt urmatoarele:

1) Fa-ti o lista de cumparaturi si nu te abate de la ea;

2) Mananca intotdeauna inainte de a merge la cumparaturi;

3) Compara produsele, marcile si preturile inainte sa alegi;

4) Lasa-i pe cei mici acasa, iar daca asta nu este posibil nu ceda rugamintilor lor. Fa-le o singura favoare, la alegere;

Mai multe detalii puteti gasi pe moneycenter.ro

Despre moneycenter.ro

moneycenter.ro este un proiect inovativ pe piata de media romaneasca, un portal financiar al carui scop declarat este de a ajuta consumatorii sa economiseasca, timp si bani.

Astfel, in cadrul portalului se regasesc comparatii de credite, carduri de credit, instrumente de economisire-investire, asigurari, abonamente de telefonie mobila si internet sau comisioanele percepute de brokerii care au platforme online.

In plus, pe moneycenter.ro puteti gasi cataloagele online ale celor mai importanti comercianti din Romania: Selgros, Carrefour, catalog Real, Baumax, catalog Kaufland, Baumax, Dedeman, Obi, etc.